Návštěva knihovny #7

by - 7/22/2015



Ahoj!
Ačkoliv jsem se zařekla, že do knihovny na pěkně dlouhou dobu nevlezu, konkrétněji dokud nepřečtu všechny zakoupené knihy, které se mi rozvalují na poličce, nakonec se tak nějak stalo, že jsem do té knihovny přece jen vlezla (byť s dobrým úmyslem) a samozřejmě neodešla s prázdnou.
Tak už to bývá.





Tady máme první snímek. Utěšuji se faktem, že Hrozba z měsíce a Andělé pekel jsou opravdu uzounké knížky, mají něco málo přes 100 stran, takže je přelouskám skoro hned. Se Silem už to bude asi větší problém, ale tuto knihu si chci přečíst už dlouho, takže jsem ji nemohla v knihovně nechat jen tak ležet. A pak tu máme Napůl zlého a Napůl divokého. Původně jsem si je ani nechtěla půjčovat. Náhodou jsem narazila na Napůl divokého, což je druhý díl a jedničku měl zrovna někdo zapůjčenou. Poprosila jsem knihovnici, jestli by mi ji tedy zamluvila, což ona ochotně udělala a následně mi dvojku, kterou jsem položila na pult, bleskurychle načetla, ačkoliv jsem ji tam chtěla vlastně nechat. Stává se.


Omlouvám se, že tu mám fotku opět s Napůl divokým, ale jelikož jsem ho obdržela dřív než jedničku, cvakla jsem fotoaparátem nad tím, co za knihy jsem zrovna donesla. Chápejte: První várka je Muzeum prazvláštních věcí, které už jsem úspěšně přečetla, Nejkrásnější - Příběh Levany, která už to má taky za sebou a Half wild, kterého to teprve čeká. Druhá várka je mimo Half wild na ten zbytek první fotce. Víte, já totiž chodím do knihovny na dvakrát.

Je okouzlující, jak se do toho dokážu krásně zamotat, že? :D

Každopádně z toho plyne, že mám doma ještě větší spoustu knížek a i když čtu jako šílená, mám velké obavy, že tyhle prázdniny mi prostě stačit nebudou.

You May Also Like

12 komentářů

  1. Samé zaujímavé knihy :-) O Half sérii som už veľa počula, ale ku knihám som sa ešte nedostala, tak snáď niekedy hej :-) Mesačné kroniky mám rada, zatiaľ mám prečítanú Cinder a Scarlet :-) Návšteva knihy bola určite super a odniesla si si pekné knihy :-)

    OdpovědětVymazat
  2. V knižnici som nebola už riadne dlhú dobu! Asi preto, že radšej si chcem knihy kúpiť než požičať, potom by mi bolo ľúto ich tam vrátiť. A keby som ich najprv prečítala požičané, už by som si dielo nekúpila. Neviem sa vyjadrovať. Každopádne, knihy Half bad a Half wild vyzerajú veľmi dobre, dúfam, že potom pridáš recenziu!
    Charlotte, http://faylotte.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se poslední dobou nechce číst, takže se do knihovny ani nechystám... :) A jinak, ty tři (myslím, že jsou tři), články níže nečtu, protože obě knihy bych si chtěla přečíst, tak se chci vyhnout spoilerům, a co se týče povídek na blogu, o mě se ví, že je nečtu, myslím, že jsem to dokonce i psala do článku pro SB.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě přijde, že v létě v knihovně skoro nic není. :( Alespoň u nás. Jinak, Half bad se právě chystám číst, nad Nejkrásnější jsem uvažovala, moc se mi líbily Měsiční kroniky, ale nakonec jsem se rozhodla, že si počkám na Winter (pokud tedy někdy vyjde :)) a pak se uvidí. Pěkný výběr knížek. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Napůl zlý a napůl divoký ti závidím :D Pokaždé, když si ho chci vzít, tak je zarezervovaný na několik měsíců dopředu. Nejkrásnější mám teď doma a na Silo se také chystám. Takže za mě skvělý výběr :D a přeji pěkné čtení :D

    OdpovědětVymazat
  6. Knihy vypadají vážně zajímavě. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Super knihy ! Děkuji za inspiraci :)

    --http://k--photography.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné knížky:)
    některé z nich si chci pořídit, tak jsem zvědavá na tvé recenze:)

    OdpovědětVymazat
  9. Já si taky často říkám, že dokud nepřečtu knihy doma, tak do knihovny nesmím xD A nakonec to taky nedodržím xDD Silo mě zaujalo už dřív, stejně jako Nejkrásnější, tak snad budou recenze! :)
    - Eliza

    OdpovědětVymazat
  10. U mě na blogu je kontrola SB, budu moc ráda, když se zapíšeš ;)
    - Eliza

    OdpovědětVymazat
  11. Pekné úlovky, držím palce, nech všetko prečítaš.
    Som zvedavá na recenzie.
    Mimochodom, si mi pripomenula, aby som zašla do knižnice..Takže vďaka :D

    OdpovědětVymazat
  12. Z knižnice ani ja nedokážem odísť s prázdnou. Vždy sa nájde niečo, čo ma zaujme a knihy sa kopia a kopia a pritom viem, že mám ešte doma niekoľko neprečítaných kníh. No čo, knihomoľstvo je fakt diagnóza. :D Každopádne knihy sú to zaujímavé, dlho si brúsim zuby na Polozlého. :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)