Halloweenské plány a můj 1. read-a-thon

by - 10/26/2015


Ahoj!
Halloween, Dušičky a hlavně podzimní prázdniny se blíží! To bude pořádně prodloužený víkend a já toho hodlám maximálně využít. Jediné, co mě opravdu mrzí, je fakt, že 30. října jsou zrovna prázdniny. Docela ráda bych do školy vyrazila v nějakém šíííleném halloweenském obleku. Ale nechci si stěžovat, prázdniny jsou fajn.
Jaké jsou moje plány?


Učit se - Ano, bohužel i to musím do programu zařadit. Učitelé si totiž pojem "prázdniny" mylně vykládají jako spoustu volného času vhodného právě pro učení. Ale nebojte, tomuto bodu se budu věnovat jen velice zběžně a pouze v nejnutnějších případech.

Návštěvy hřbitovů a stále žijících příbuzných - Dobře, dobře, to znělo trošku brutálně, ale jistě chápete, co mám na mysli. Jelikož někteří z rodiny jsou pochováni docela daleko, navštěvujeme jejich hroby opravdu jednou ročně, maximálně dvakrát, takže si tuto příležitost nechci nechat ujít. Podle mě je to krásný zvyk zapálit svíčku a zavzpomínat. Totéž platí i o živých příbuzných, kteří také nebydlí zrovna za rohem. U nich sice nebude nic zapalovat ani vzpomínat, ale přátelské vztahy se udržovat musí!

Tradiční podzimní výlet do hor - Tak a celý den je v háji! Ne, doopravdy se moc těším :)

Nahodit blogu halloweenský kabátek - Tady hlásím splněno! Dočasný design s halloweenskými motivy už je v plném provozu. Kdybyste se divili, kam zmizel celý postranní sloupec, tak ho naleznete až úplně dole pod články. Vzhled opět změním po 2. listopadu.

Přivydělat si na brigádě - Z místa, kde jsem brigádničila v létě, mě oslovili, jestli nechci dělat přes prázdniny výpomoc na dva dny, že by si paní pracovnice rády vzaly dovolenou. Peníze navíc (obvlášť před Vánoci) se vždycky hodí, takže jsem kývla.

Číst - A právě proto jsem se rozhodla zúčastnit:


Halloweenského Read-a-Thonu 2015!

Podotýkám, že jsem si trochu pozměnila datum trvání z čistě praktických důvodů. Omlouvám se, ale netuším, kdo přesně akci spustil, ale i tak mu přiznávám plné autorství. 
Je to můj první read-a-Thon vůbec, takže jsem pro jistotu volila přízemnější cíle. I takhle si myslím, že budu mít co dělat!

Plán

Dočíst:
 (255/300)                                        (xx/448)

Přečíst
 

(0/312)                                           (0/368)

Rozečíst (a tomu spíš nevěřte)
 nebo 

Takové jsou moje plány. Nerada to říkám, ale mám pocit, že stejně skončím u Temného bratrstva vzhledem k tomu, kolik jiných činností mimo čtení mám naplánovaných :D
O výsledcích budu pochopitelně informovat.

To je pro dnešek vše. A milionkrát slibované video opravdu bude!

You May Also Like

8 komentářů

  1. Už si to, najmä čitateľský maratón :D Z kníh, ktoré si si vybrala som čítala iba Železnú skúšku, ale páčila sa mi :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Super plány, já se účástním CooBoo maratonu :D Jinak z tvého výběru jsem četla pouze Temné bratrstvo, které bylo poněkud dost zamotané a čekala jsem, že bude lepší a ještě jsem asi minulý týden četla Magisterium no... taky jsem čekala trošku víc, ale špatný čtení to nebylo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Temným bratrstvem statečně válčím a máš pravdu, je to troooošku komplikovanější :p

      Vymazat
  3. Pěkné plány. Ale to Temné bratrstvo . . . Nevím, jestli tě to baví, ale já jsem se tím vůbec nemohla prokousat. Shodou okolností to byl můj první recenzní výtisk a já byla celá vyděšená, že to snad nestihnu do toho měsíce přečíst. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, neděs mě! Sice to není můj první ebook, ale obávám se, že mám co dělat, abych to stihla přečíst... Baví mě, ale je opravdu hodně zamotané.

      Vymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)