Facebooková soutěž

by - 11/20/2015


Ahoj,
na facebokové stránce blogu jsem vyhlásila soutěž jako poděkování za všechny palce nahoru, které jste mi dali, a za vaši úžasnou podporu a přízeň! Zúčastnit se může každý z Česka i Slovenska. Opravdu jedinou podmínkou je dát mé facebookové stránce like, pokud jste to ještě neudělali.


Soutěž začíná od dnešního dne (20.11.) a končí přesně za týden (27.11) minutu před půlnocí. Následující den pak vysoluji výherce a oznámím jeho jméno jak na fb, tak i zde.

Pokud se chcete účastnit, optimální by bylo zapsat se do komentářů na facebooku a připojit svůj kontaktní e-mail, abych vám mohla v případě výhry napsat. Samozřejmě se můžete zapojit i komentářem tady na blogu.

A o co se hraje? Jelikož se mi doma hromadí záložky, na které se sice ráda koukám, ale jinak je moc nevyužiji, rozhodla jsem se 3 z nich dát do soutěž. A k tomu i modrý kolíček ve tvaru kočky.


PS: Odběr v pravidelných čtenářích mě také moc potěší, ale to už je na vás :))


You May Also Like

2 komentářů

  1. Super súťaž. Určite poteší. :)
    Dala som like pod menom Anika Demková, napíšem ti to aj do komentárov pod link na FB súťaž. :) A sledujem ťa už dlhšiu dobu cez GFC ako Lotte and Fay Blake.
    Môj e-mail je: demkova.anika@gmail.com. :)

    Zároveň by som ťa rada pozvala aj ja na svoju súťaž, je to vôbec prvá súťaž na našom blogu a akákoľvek podpora sa ráta. :) Zasúťaž si s Charlotte.

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)