Listopadová čtecí výzva 2015

by - 11/08/2015

aneb zachumlej se pod deku a pomoz veverkám 2 

Bez názvu 1

Ahoj,
listopad už je sice v plném proudu, ale já jsem se přesto rozhodla, že se do této výzvy ještě zapojím. Účastnila jsem se jí i minulý rok, tehdy jsem fungovala na starém blogu, proto nechci tento letošní rok vynechat. Výzva pochází z blogu Misudai.

O co přesně jde?
Je to vlastně taková hra. Nastavíte si svůj cíl, kolik knížek chcete za měsíc přečíst. Jedna knížka jako by symbolizuje jeden oříšky pro hladové veverky, takže čím víc knížek, tím víc oříšků, pochopitelně. Podrobnější informace naleznete právě zde. Pokud se chcete také zapojit, stačí se u Misudai zapsat a směle do toho!
Já jsem si stejně jako minulý rok vybrala číslo 5, což je pro mě optimální počet. Zrovna tenhle měsíc totiž zrovna neoplývám časem navíc, mimo školu a učení mě čeká i spousta dalších aktivit, takže budu ráda, pokud mě na čtení zbude vůbec nějaký čas. Pět je víc než nic ;)


1. Čísla #2 - Chaos  (Rachel Wardová)

2. Posměšky a jízlivosti (Marcus Valerius Martialis)

3. Mrakodrapový trůn #1 - Syn Londýna (Tom Pollock)

4. Horror school #2 - Podivné sestry -

5.

Ještě jednou opakuji, že určitě stojí za to se také zúčastnit. Sice těm živým veverkám čtením knih asi nijak výrazně nepomůžeme, ale nápad je to rozhodně pěkný. 

Držte mi palce, ať se s výzvou statečně poperu!

You May Also Like

7 komentářů

  1. Tak ti držím palce :) Já nad touto výzvou přemýšlím už asi týden, pořád si říkám, jestli jo, nebo ne, ale nejspíš se také zapojím, protože, jak říkáš, stojí za to se zúčastnit :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je super projekt, rozhodně se zapojím :D

    OdpovědětVymazat
  3. Minulý rok jsem se této výzvy neúčastnila a teď ani nevím proč. Ale tenhle rok se účastním a vypadá to, že ji i splním :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já se už několikátým rokem účastním knižní výzvy, to je něco podobného. :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)