Narozeninové (nejen) knižní přírůstky

by - 12/20/2015


Ahoj,
není to tak dávno, konkrétně ve čtvrtek, co jsem slavila narozeniny. Teď už je mi "sladkých" šestnáct. Ale že by se něco zásadního změnilo? To asi ne.

Nebudeme polemizovat o výhodách a nevýhodách faktu, že mám narozeniny pouhý týden před Vánoci. U nás je to naštěstí zařízeno dobře a nikdo mě ve čtvrtek neodbil se slovy "Počkej si na Ježíška". Dostala jsem kupu dárečků, mezi něž se (pochopitelně) řadí i knihy!
Co jsem tedy dostala za knížky?



A tady je vidíte. Erebos, 2 díly Mayského proroctví a nakonec Květinovou zkoušku. Tu svíčku jsem mimochodem také dostala k narozeninám od tety. Večer si ji zapálím a budu se moct pořádně vánočně naladit!


Ještě jednou všechny čtyři krásky na hromadě. Už začínám mít problém s místem. Počet knih se zvyšuje, ale objem knihovničky zůstává stále stejný. Přesto jsem pod stromeček odmítla novou knihovnu s tím , že bych spíš radši další knížky :D

Kromě knížek jsem ale dostala i jiné dárky, tady jsou některé z nich.



Měla jsem opravdu bohaté narozeniny, když vezmu v potaz, že jsem ani nevyfotila všechno,protože vy určitě dlouhé články nemáte rádi ;) Takže bych chtěla poděkovat všem mým babičkám, dědečkům, rodině a kamarádkám, kteří si vzpomněli a obdarovali mě.
Áno, moje narcistická chvilka slávy :D

You May Also Like

9 komentářů

  1. Jeee to mas krasny darky :) a zoetne preju vsechno nejlepsi :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne darčeky, dodatočne prajem všetko najlepšie! Erebos je skvelá kniha, veľmi sa mi páčila. Zvyšné nepoznám, ale snáď budú tiež dobré :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné dárky :D Dodatečně všechno nejlepší a přeji pěkné čtení :D

    OdpovědětVymazat
  4. Přeji ti všechno nejlepší a krásné chvíle u čtení! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké dárky ;) Můžeme se si s narozeninami týden před vánoci "podat ruce" zase na druhou stranu, když třeba našim nějaký dárek nestihne dojít, tak mi dají něco, co pro mě měli k vánocům a na to "narozeninové" se v klidu týden počká a není to trapas :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda si podám, aspon v tom nejsem sama :D
      A to je pravda. Horší je, když nedorazím ani na Vánoce :p

      Vymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)