Vyražme si do kina v zimě 2015

by - 12/09/2015


Ahoj,
taky máte pocit, že ten čas utíká neskutečně rychle?
Přijde mi, že to není příliš dávno, co jsem na začátku podzimu vydávala článek "Vyražme si do kina na podzim 2015", a už nám na dveře klepe další roční období. Na druhou stranu, kdo by se netěšil na Vánoce a s nimi spojené prázdniny, že?
V tento předvánoční čas se v kinech podle mého názoru sešlo hned několik slibných snímků, které si zaslouží moji/naši pozornost :)



V srdci moře


Ron Howard / USA 2015 / 121 min / Přístupno od 12 let
Akční / Dobrodružný / Drama

Hned na začátek sem házím trailer na film V srdci moře a to nejen kvůli Chrisovi Hemsworthovi. O filmu jsem slýchávala už delší dobu, pak jsem viděla trailer plný těch nejkrásnějších odstínů modři a nabyla jsem jistoty, že film stojí za to.

Most špionů


Steven Spielberg / USA 2015 / 141 minut / Přístupno od 12 let
Drama / Thriller

Už jenom spojení Stevena Spielberga jako režiséra a Toma Hankse v hlavní roli musí znamenat, že půjde o něco výjimečného! Navíc všechny recenze, které jsem zatím četla, jsou naskrz pozitivní, takže Most špionů řadím mezi horké tipy.

Krampus - Táhni k čertu


Michael Dougherty / USA 2015 / 98 minut / Přístupno od 12 let
Horor / Komedie

A teď něco trošku jiného. Krampus mi sice v mnohém připomíná totální americkou kravinu, přesto mám strašné nutkání se na něj podívat a to i přese fakt, že hororům, byť komediálním, příliš neholduji. Možná protože se blíží Vánoce a já podvědomě tíhnu k filmům s touto tématikou :D

Room


Lenny Ambrahamson / IR, CA 2015 / 118 minut / Přístupno od 12 let
Drama

Viděli jste trailer? A vyrazil vám dech stejně jako mně? Mé pocity z něj se nedají jednoduše popsat slovy, zírala jsem totiž jako vyoraná myš, jedno ale jisté je! Film prostě musím vidět, abych pochopila, co, proč a jak?

Star wars: Síla se probouzí




J. J. Abrams / USA 2015 / 140 minut / Přístupno od 12 let
Sci - fi / Dobrodružství

I kdybych nový díl Star wars měla vidět jenom kvůli tomu, že má u nás v Česku premiéru na moje narozeniny, prostě se na něj podívám. Dobře, přiznávám, nikdy jsem neviděla úplně všechny díly Hvězdných válek, ale tento si nesním nechat utéct.

To je moje hvězdná pětka nejžhavějších filmových tipů nejbližší doby. Myslím, že letos si dám filmové Vánoce :) Nebo rovnou filmový maratón.
A co vy? Zaujal vás nějaký film?

You May Also Like

6 komentářů

  1. Já se nejvíce těším na Pátou vlnu, knížka byla naprosto úžasná a na film už se celá třesu. Jinak, docela mě láká i V srdci moře, ale ostatní filmy mě bohužel příliš nezaujaly. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, na Pátou vlnu se také hodně těším, ale myslím, že ji zahrnu až do další článku :)

      Vymazat
  2. Z tohto ma nejako nič neláka, naposledy som bola v knihe na Hunger Games a kto vie kedy sa na niečo ďalšie znovu dostanem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já právě byla v kině naposledy na začítku října. A to už je přece strašně dlouhá doba! :D

      Vymazat
  3. Na Star Wars rozhodne zájdem aj ja. Celkom sa teším na Silmarillion, ale ten by mal byť až v roku 2017 a Hľadá sa Dori, ktorý má byť budúci rok :D
    Ďakujem za zhrnutie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem, že v příštích letech nás čeká víc trháků! Já se tak těším :3

      Vymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)