Manel Louleiro: Apokalypsa Z - začátek konce

by - 10/03/2016

Zdravím všechny, jsem zpět z dovolené.

Apocalipsis Z: El Principio Del Fin

Manel Louleiro / Ondřej Nekola / Apokalypsa Z #1

Vydáno r. 2007 (Španělsko) a r. 2016 (ČR)

Argo / 312 stran / pevná vazba

Postapokalyptický / Fantasy 


Je konec civilizace. Neexistuje internet, televize ani mobilní telefony. Nezbývá nic, co by člověku připomnělo, že je lidským tvorem. Apokalypsa začala. Teď zbývá jediný cíl: PŘEŽÍT!

"Mnozí lidé považují zombie apokalypsu za reálnou budoucnost, nejvyděšenější jedinci si dokonce pořizují různé bunkry a zařízení, která by  jim měla ve světě zaplaveném zuřivými nemrtvými zajistit větší šanci na přežití. V Americe dokonce v roce 2011 vyšel dokument CONPLAN 8888, zahrnující podrobný návod, jak se chovat při ohrožení lidské civilizace zombiemi. Internet pochopitelně nabízí mnoho rad, jak se v takové situaci zachovat. O oživlých mrtvolách a zkáze, kterou mohou způsobit, se mluví relativně často, existují pádné argumenty, které dokazují, že se může stát skutečností. Ale zdali světu opravdu hrozí zaplavení slintajícími příšerami, to je stále jen otázkou."


Kompletní recenzi naleznete na webu Vaše literatura.cz (zde). Budu moc ráda za komentář a hodnocení jen tady, ale i tam.

You May Also Like

6 komentářů

  1. Na tuhle knihu jsem docela dost zvědavá, pravděpodobně ji vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kniha vyzerá zaujímavo a hoci téma nie je až taká originálna, celkom rada by som si ju prečítala, zombíci ma bavia :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nevypadá špatně, možná jí dám šanci.. :D

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)