Vánoční soutěž s Martinusem

by - 12/01/2016


Ahoj,
někteří z násdnes ráno možná otevřeli první políčko v adventním kalendáři a tím si připomněli, že je právě 1. prosince! Ti, kteří už z mlsání malých čokoládek vyrostli, stejně pravděpodobně zaznamenali, že se listopad rychle překulil a začal poslední měsíc roku, taktéž měsíc Vánoc.
Proto jsem se rozhodla vyhlásit Vánoční soutěž a potěšit jednoho, dva šťastlivce jako poděkování za vaši podporu v mé blogování!
Soutěž pořádám také částečně z důvodu, že mi Martinus poskytl velké množství nejrůznějších knihomolských vychytávek, které bych sama rozhodně nespotřebovala. Nejlogičtější možnost, jak s nimi naložit, zvláště když se blíží Vánoce, je obdarovat vás.
Protože tento blog funguje z velké části díky vám. Jste mojí obrovskou motivací, hnacím motorem a inspirací. Těší mě, když vidím, že čtete moje články, že se vám líbí a že se třeba pravidelně vracíte.
No jo, obvyklé dojemné řeči. Ale je to vážně pravda!

PRAVIDLA

Šťastlivci budou dokonce dva.

Hlavní výhrou je pochopitelně kniha, což se dá u knižního blogu docela očekávat. Na výběr máte ze dvou možností. Dále výherce obdrží zatím blíže neurčený počet drobných knihomolských dárečků jako jsou záložky, samolepky, placky a podobně. Výběr je skutečně pestrý!

Druhý výherce sice nezíská knihu, zato hromádka od Martinusu bude o to větší.

Nemusíte dělat nic složitého, stačí vyplnit následující formulář, který není nijak komplikovaný, a tím se automaticky zařadíte do slosování. To proběhne za pomoci random.org a vše pochopitelně řádně zdokumentuji.


Soutěž startuje dnes 1.12. 2016. Zapojovat se můžete až do 15.12. 2016. V následujících dnech pak vylosuji dva výherce, informuji o nich na blogu a nejdéle do 20.12. zašlu balíčky na příslušnou adresu.

Co je ve hře?



Mezi knižní výhry patří Kabinet milostných dopisů od Alyson Richman nebo Anna: Krok za krokem do nového života. Je na vás, kterou si vyberete.


A to je část, kterou do soutěže poskytlo knihkupectví Martinus.cz, proto mu patří neskutečné díky!

Výsledek obrázku pro www.martinus.cz logo

To je ode mne vše. V případě jakýchkoliv dotazů a nejasností se neváhejte ozvat do komentářů. Duplicidní vstupy samozřejmě okamžitě mažu, ale nejen ty - z losování vyřadím daného účastníka úplně! Teď už nezbývá nic jiného, než vám popřát hodně štěstí!

You May Also Like

15 komentářů

  1. Súťaž je naozaj super, uvidíme, či sa mi pošťastí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásná soutěž! A i pěkné knihy :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to pěkně, všem (pochopitelně včetně sebe) držím palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také držím palce, jsem zvědavá na koho se štěstí usměje :)

      Vymazat
  4. Juj, to vypadá moc krásně! Všem držím palce! :)

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Už se ví kdo vyhrál.

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)