Jarně - prázdninový read-a-thon #2

by - 3/05/2017


Ahoj,
není nadto použít úvodní obrázek z minulého roku pouze s drobnými úpravami v podobě aktualizovaného data! :) Já jsem si v první chvíli ani neuvědomila, že jsem i vloni pořádala během jarních prázdnin read-a-thon, ale rozhodně si nestěžuji, alespoň z toho mohu udělat tradici!
Vzhledem k tomu, že poslední dva měsíce zoufale bojuji se čtenářskou krizí a nedostatkem času na čtení, tento read-a-thon by mi mohl velmi prospět. Doufám, že mě pořádně nakopne a já najdu ztracenou chuť louskat jednu knihu za druhou a především pohnu se všemi resty, které se mi nebezpečně kupí.
Samozřejmě mě čeká velká hromada učení a úkolů do školy, jak už to každé menší prázdniny bývá, mimoto mám ale stále dostatek volného času, který přímo volá po tom, abych ho vyplnila třeba právě čtením - příjemnou a relaxační činností.

Neoficiálně (a zatím dost neúspěšně) jsem začala už včera, ale za skutečný začátek prohlašuji až dnešek - neděli 5.3. 2017. Read-a-thon bude trvat týden až do příští neděle 12.3. 2017.


Čtenářský plán

Dočíst: Prach (Hugh Howey), Ada a hrůzostrašná slavnost (Chris Riddell)


Přečíst: Napůl ztracený (Sally Green), Geek girl (Holly Smale)



Záložní plán: Deník sráče (autor neznámý)


Vzhledem k tomu, že se momentálně pohybuji ve statistikách 4 knihy za dva měsíce (ano, zní to příšerně!), se tohoto plánu trochu děsím a upřímně vůbec netuším, jak si povedu. Přitom si myslím, že by stačilo jen najít chuť do čtení, která se cestou nějak vytratila a ono to půjde samo.

Přejte mi štěstí. :)

You May Also Like

18 komentářů

  1. Jasně že to zvládneš! Pokud teda nebudou ty knihy katastrofa :D...
    Mám občas takové krizové období a to, když čtu něco extra nezajímavého. To potom ztrácím chuť na čtení čehokoliv. Takže držím pěsti :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám na prázdniny dost podobné plány a troufnu si říct, že se mi zatím docela daří. Už jsme přečetla jednu knihu a mám v práci Scarlet. Ale abych tě uklidnila, moje tempo bylo doteď úplně stejné jako to tvoje.
    Jinak už se strašně dlouho těším na Napůl ztraceného - bohužel na něj čekám v knihovně už asi dva měsíce a pořád ho má půjčený někdo jiný...

    OdpovědětVymazat
  3. Jak ja vam tty prazdniny zavidim. My pracujici mame utrum :D Drzim palce, at prectes, co chces a at se knizky libi. Na Prach jsem hodne zvedava :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hned bych se zúčastnila, ale mě už se prázdniny bohužel netýkají, vejška si na ně holt nehraje. :( :D Ale držím ti palce!

    OdpovědětVymazat
  5. Uži si čítanie, ja už prázdniny nemávam na výške, ale aj keby tak takéto maratóny nie sú veľmi pre mňa :D Vždy, keď si poviem, že budem vtedy a vtedy čítať, niečo mi do toho príde :D

    OdpovědětVymazat
  6. Držím palce, ať se ti daří. Já sice prázdniny nemám, ale pokud se mi podaří toho hodně přečíst, mohla bych si taky udělat malé shrnutí ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Držím palce a dost závidím :D Když vidím, jak děti chodí teď kolem a mají prázdniny, chci brečet :D Já jezdím do Brna pořád :D I když ted jsem si udělala taky volno :D Ale teď o tobě vím další věc, jsi z Pardubického kraje stejně jako já, když máš prázdniny :D

    OdpovědětVymazat
  8. S dobrou knihou, ketrá ti sedne, to určitě půjde samo :)
    Doufám, že se ti dařilo a těším se na další měsíční shrnutí :) Sama bych z tvého výběru šla nejraději do Sráče, jsem na tu knihu moc zvědavá :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  9. Veronika Burešová: Hrozně záleží na to, co čteš. Když se trápíš s nějakou nezajímavou knížkou, není divu, že stránky neubývají a chuť nepřibývá :p

    OdpovědětVymazat
  10. Lory Humble: Čekací doba v knihovně je občas docela na nic. Většinou se nejvíc načekám na tu knížku, po které zrovna prahnu nejvíc :p

    OdpovědětVymazat
  11. Rachel Roo: Ale neboj se, na flákání to není, učitelé nám obvykle dají dost úkolů a učení. Prach vřele doporučuji! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ada W.: Ale i vysoká má svoje nesporné výhody :)

    OdpovědětVymazat
  13. Casion: Já se to snažím nebrat jako marathón, ale mám ráda, když mám přehled o tom, co za knihy mě v nejbližší době čeká :)

    OdpovědětVymazat
  14. Marky: Děkuji :) Doufám, že se ti bude dařit :)

    OdpovědětVymazat
  15. Bilbovy knihy: Kdo ví, třeba už jsme se někdy minuly, když jsme ze stejného kraje :D

    OdpovědětVymazat
  16. Hanka the bookworm: Zrovna na něj vydávám recenzi... :D

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)