Unboxing v přírodě #33

by - 7/25/2017


Ahoj,
doufám, že vás unboxingy nikdy neomrzí. Mě tedy rozhodně ne, zvláště když jsem v roli rozbalujícího. Ve snaze ozvláštnit článek a vzhledem ke krásnému letnímu počasí jsem rozhodla tento unboxing nafotit pod širým nebem s horkým sluníčkem na tváři a svěží zelenou trávou pod nohami.
Jdeme rozbalovat. To je hned po čtení a psaní článků moje další velmi oblíbená činnost, neboť vždy potěší moji knihomolskou dušičku.


Balíček ke mně tentokrát zavítal z nejen knižního e-shopu Martinus.cz. Předpokládám, že na něm byl nějaký vzkaz nebo věnovaní, které ovšem zaměstnanci pošty dost nevybíravě přelepili!


Kdo mi řekne, co za žluté květiny roste vedle zásilky? Najde se zde nějaký zkušený biolog?

 

Konec napínání, z Martinusu mi dorazil nový recenzní výtisk - Neobyčejní od talentované autorky Victorie Schwab, která napsala také knihy jako Archiv, Dveře do prázdnoty nebo Divoká píseň. Přebal i obálka jsou moc krásné a já se do knihy ihned zamilovala. Nemohu se dočkat, až se do ní pustím.


Jak mají Martinusáci zvykem, do zásilky mi kromě Neobyčejných přibalili i další knižní radosti v podobě záložek, visačky a knihomolských samolepek! Za celý balíček, zejména na knihu, jim srdečně děkuji.

***


V tomto případě jsem sice nemusela nic rozbalovat, přesto chci zmínit i knihu Dědička, kterou jsem dostala jako milý dárek od kamaráda. Povšiml si totiž, že mi v sérii chybí právě první díl, který je v Česku docela těžko dostupný. Jemu se ale poštěstilo více než mě a knihu dokázal sehnat a mě neuvěřitelně potěšit a zlepšit náladu. Přibalil i krásnou záložku s motivy Hunger games, takže díky a ještě jednou díky! Kompletní série vypadá skvěle.

***

Knihy pořídíte v knihkupectvích Dobrovsky.

You May Also Like

10 komentářů

  1. Unboxingy ma stále bavia, rada sa kochám novými knihami :D Je super, že si využila pekné počasie a fotila takto vonku, vyzerá to veľmi pekne :-) K novým knihám samozrejme gratulujem, od V. Schwab som zatiaľ čítala iba Divokou píseň, ale veľmi sa mi páčila a chcela by som si prečítať aj ďalšie jej knihy. Dedičku som kedysi dávnejšie čítala, ale táto séria mi až tak nesadla. Na druhej strane je naozaj super, že kamarátovi sa podarilo zohnať knihu, ktorá sa zháňa ťažko, o to viac takéto tituly potešia :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to je léto skvělé, hlavně přírozené světlo :)
      Já jsem četla Archiv a Dveře do prázdnoty, akorát třetí díl asi nevyjde :(

      Vymazat
  2. Unboxingy jsou čas od času fajn. Akorát já v roli čtenáře pak vždycky trochu závidím. Třeba ty knihomolské samolepky. Jej, ty bych fakt chtěla.. :D ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinus má nejlepší balíčky, vždy přihodí nějakou drobnost :)

      Vymazat
  3. Roli rozbalujícího bych taky brala hned. Všechny knížky znám, ani jednu jsem nečetla, ale ráda bych to napravila. A věřím, že z Dědičky jsi musela mít velkou radost. Jo a na závěr trochu zamachruju - vzhledem k tomu, že jsem se to docela nedávno šprtala na biologii, tipla bych si, že je to štírovník růžkatý. Je to možný? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně? Sama si tu květinou nejsem jistá, ale myslím, že máš pravdu :D

      Vymazat
  4. Moc pěkné nové kousky :) NeObyčejní mě docela lákají a trilogii Dědička mám z Levných knih také :) A jinak ta pěkná fotogenická květina je vážně štírovník růžkatý :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě v LK sehnala jen druhý a třetí díl, tak jsem ráda, že je mám konečně všechny doma :)
      Tak přece jenom :D

      Vymazat
  5. Na Dědičku už se chystám strašně dlouhou dobu. Tak snad do konce roku! :D

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  6. Tak nevím, jestli bych nějakou knihu četla, ale ta Dědička vypadá hodně zajímavě!

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)