Knižní úlovky | Rozbalujeme, nakupujeme, dostáváme

by - 8/08/2017


Ahoj,
prázdniny jsou pro mě překvapivě bohaté co se týče příbytku nových knih - ať už v podobě unboxingů, vlastních nákupů, či dárkům k nejrůznějším příležitostem. Tento článek shrnuje všechny nové knižní radosti, které se mi za poslední dobu nastěhovaly do knihovničky.


ROZBALUJEME

Nejprve pojďme odhalit obsah jednoho pořádně velkého balíku, který mi přinesl již známý (a docela oblíbený :D) pošťák a tím mi pochopitelně pořádně zlepšil den :)


Než se dostanu k samotnému focení, příprava mi trvá pěkně dlouho. Na druhou stranu mě aranžování doplňků kolem balíčku moc baví.


Na fotce je vidět, že knihy jsou tentokrát dvě!

 

Ještě chvíli vás budu napínat. Poradím vám jen, že se jedná o dvě krásky z nakladatelství CooBoo.


Tadá! Jako recenzní výtisky od Albatros media jsem si tentokrát vybrala rovnou celou sérii První konec a Poslední začátek. Obě knihy mají překrásné obálky a já za ně moc děkuji!

Výsledek obrázku pro albatros media logo

***

KUPUJEME

S mamkou jsem náhodou zavítala do malého a roztomilého knihkupectví, kde jsem nebyla opravdu dlouho. A usmálo se na mě štěstí! Za výhodnou cenu jsem si pořídila první díl trilogie Kost přání s názvem Dcera kostí a dýmu. Už jsem ji sice před nějakou dobou četla, taktéž i její pokračování, ale teď na konci srpna vychází konečně třetí díl. Zamluvila jsem si ho jako recenzní výtisk, proto si postupně dokupuji celou sérii.

 

První díl se mi hrozně líbil, dvojka (Dny krve a hvězdného třpytu) mě naopak trochu zklamala, tak jsem opravdu zvědavá, co mi přinesou Sny andělů a chimér.

***

DOSTÁVÁME

A nakonec bych se ráda podělila i o fotku dárku od táty. V červenci jsem totiž slavila svátek a tyto dvě krásky jsem si vyhlédla v Levných knihách. Dříve, než jsem si je stihla pořídit sama, mi je koupil tatínek, čímž si pro mě zajistil perfektní dárek :D


Konkrétně se jedná o knihu Počátek, na který mám už hodně dlouho zálusk, dokonce jsem si ji chtěla půjčit v knihovně, proto jsem ráda, že jsem nakonec dostala vlastní výtisk. Dále je to knížka Danteho holka, na niž jsem také koukala v naší knihovně. Myslím, že to bude fajn letní oddechovka. :)


Na závěr ještě jedna společná fotka všech pěti knižních přírůstků. Ani nevíte, jakou z nich mám radost. Doufám, že i vás v poslední době něco také potěšila.

Eliz

Pro knihy se stavte do obchodu Knihy Dobrovsky!

You May Also Like

17 komentářů

  1. První konec a Poslední začátek vypadají výborně. :) Užij si čtení a budu se těšit na recenze.;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi moc líbí, minimálně co se obálek týče :)

      Vymazat
  2. První konec a Poslední začátek vypadají moc hezky, ale asi to nejsou knihy pro mě. Já už jsem si myslela, že závěrečného dílu Kosti přání se nikdy nedočkám! Takže mám hroznou radost a těším se - akorát už si moc nepamatuju, o čem byly ty dva díly před tím (přinejmenším jména mi úplně vypadla) :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cítím se úplně stejně, na třetí díl se vážně moc těším :) Taky mám nějaké mezery, možná bych si měla naordinovat re-reading :)

      Vymazat
  3. Dcera kostí a dýmu. Na tu knihu jsem jednou narazila omylem v knihovně a prostě si ji půjčila a absolutně se zamilovala. Druhý díl mám doma, ale ještě jsem se k němu nedostala, ale ráda slyším, že vychází i třetí! :) Ale budu si před tím muset všechno připomenout. Pamatuji si jen útržky a jména se mi pletou.
    První konec a Poslední začátek mají nádherné obálky ♥
    A krásné dárky. Miluji, když mi někdo dává knihu jako dárek. Takové malé Vánoce během roku :D

    Gabux

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, mně přišla dvojka mnohem slabší, přesto jsem ráda, že bude série uzavřená a Sny andělů a chimér si dozajista přečtu :)
      Souhlasím :)

      Vymazat
  4. První konec mne moc nenadchl, jsem zvědavá, co řekneš na "Poslední začátek". Pokud se ti bude líbit, možná o něm také pouvažuji.. :D

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S mým čtecím tempem se k němu možná někdy i dostanu :D

      Vymazat
  5. Jé to sú teda krásne prírastky do knižnice. Prvé dve knihy nepoznám, ale majú pekné farebné obálky, ideálne na leto, tak hádam aj obsah bude rovnako super. Dvera dymu a kostí je výborná, už sa veľmi teším na trojku (a hlavne sa strašne teším, že tá trojka konečne bude preložená :D ).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem skákala radostí, když jsem se dozvěděla, že má trojka konečně vyjít! :)

      Vymazat
  6. Krásné knížky, První konec a Poslední začátek mají nádherné obálky a příběh taky vypadá zajímavě. :) Na Počátek jsem už taky koukala a možná si také jeden výtisk opatřím. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné nové kousky :) Dceru kostí a dýmu jsem také četla před lety a ted si na ni vzpomněla protože vychází další díl .) Také se chystám zopakovat si a sehnat celou sérii :) Hezké čtení přeji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na druhou stranu tohle zapomínání a oprašování sérií moc nemusím...

      Vymazat
  8. Hehe, zajímalo by mě, jak vypadá ten tvůj oblíbený pošťák :D :D O prvních dvou knížkách jsem neslyšela, ale ty obálky se mi strašně líbí. Chvíli jsem přemýšlela, jestli je První konec nějaký box více knížek, jak ta obálka vypadá jako víc hřbetů. Takový mindfuck :D A přijde mi, že jediné Levné knihy, ve kterých nic nemají, jsou ty naše. Chodím tam pravidelně na obhlídky a nikdy jsem tam nic jako Počátek nenašla :D

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)