Marry, Kiss, Cliff TAG | Humbook 2017

by - 8/20/2017


Ahoj,
omlouvám se za delší časovou prodlevu mezi posledním a dnešním článkem. V prvé řadě se mi ani moc nechtělo něco tvořit, popadla mě pravá prázdninová nálada alá nicnedělání a také jsem si užívala dovolenou s rodinou. Ale konec omluv či výmluv, rozhodla jsem se jako mnoho dalších blogerů pustit se do tohoto úžasného a pro mě velice zábavného tagu s překvapivými výsledky.


Pravidla asi znáte. Vylosujete si tři mužské hrdiny ze tří různých knih či sérii a pak podle sympatií nebo odporu, jež k nim chováte se rozhodnete, kterého z nich byste si nejradši vzali za manžela, koho dlouze políbíte a koho naopak s radostí či z nutnosti shodíte z útesu.

1. KOLO
Měsíční kroniky x Pekelné stroje x Probuzení Simona Spiera


Vylosovala jsem si Vlka z Měsíčních kronik, Williama z Pekelných strojů a samotného Simona z knihy Probuzení Simona Spiera. Jelikož je tu trochu problém s opačnou orientací, Simona bych si pravděpodobně vzít nemohla, ale určitě bych ho políbila, protože dát pusu gayovi je přece hrozně cool. Vlka bych si vzala, jelikož je neskutečně roztomilý. Soužití s ním by bylo sice náročnější, ale já si věřím. A chudáka Willa bych asi shodila, moc sympatický mi nebyl.

2. KOLO
Možná jednou x Viráti x Pekelné stroje


Tentokrát na mě vykoukla jména Hunter, jež vystupoval v knize Možná jednou, následoval Ben z Virátů a nakonec Magnus z Pekelných strojů. Z těchto tří jsem okamžitě vyřadila Huntera, kterého bych klidně z útesu postrčila dolů, protože to, co udělal, bylo dost ošklivé. Bena bych pak políbila, jelikož je velice sexy, ale provdala bych se za Magnuse. Mít totiž za manžela čaroděje a navíc pohledného se ohromně vyplatí!

3. KOLO
Měsíční kroniky x Neobyčejní x Možná jednou


Tady se o moji pozornost utkali tři dost vyrovnaní soupeři. Volba padla na Warrena opět z Možná jednou, prince Kaita z úžasných Měsíčních kronik a nakonec jsem vylosovala Eliho z knihy Neobyčejní. Nechci znít ziskuchtivě, ale do manželství preferuji Kaie, protože byl nejen hezký, ale i inteligentní a navíc vládne celému Východnímu Společenství! Být královnou musí mít své výhody. Warrena bych pouze políbila, přece jenom jsou s ním trochu problémy. Eliho za jeho činy bych poslala k vodě.

4. KOLO
Neobyčejní x Probuzení Simona Spiera x Viráti


Závěrečnou trojku tvoří jedinci v tomto pořadí: Hiram z pětidílné série Virátů, Victor z Neobyčejných a uzavírá to Nick z knihy Probuzení Simona Spiera. Když popřemýšlím nad tímto triem, asi bych preferovala Victora jako manžela. Dokonce bych se dokázala přenést i přes jeho podivné žití / nežití. Nickovi bych dala pořádný polibek, určitě je moc pohledný, prostě k zulíbání. Pak už zbývá jen Hiram, jehož bych s těžkým srdcem musela bohužel shodit ze skály. 

Koho byste si vybrali vy? :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. Skvělý tag i tvůj výběr :) Tenhle tag mě vážně baví, asi se do něj pustím také :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tag mě docela pobavil :D Já bych si asi nikdy nevybrala. Krom Willa z Me Before You se mi nikdo nelíbí :D
    Jiank si nic nedělej z té mezery. Já ji mám taky a klidně bych ji měla i dále, ale ty recenzní knihy nepočkají, teď je omezím, ať nemám takové výčitky jako teď :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jsem si vylosovala ještě docela dobré adepty :D
      Ale já je nechci omezovat, je tolik skvělých knih :p

      Vymazat
  3. Skvělý výběr, Kaie bych si taky vzala :D

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)