Unboxing #34 | Mega nášup nových knih

by - 9/20/2017


Ahoj,
myslím, že každého knihomola potěší, když mu přijde baliček ukrývající knihu. Když je těch balíčků víc a navrch ještě nějaké další knižní přírůstky, je radost hned několikanásobná a svět je hned růžovější.

Nahromadit tolik papírových krasavců a krasavic během relativně krátké doby se mi nepoštěstí příliš často, proto jsem momentálně velice šťastný človíček a knihomol a beru to jako dobrý start školního roku.

Začneme hezky od začátku s novými úlovky, které na mě pomrkavaly z pultů knihkupectví a já jsem jim zkrátka neodolala a sáhla do peněženky a pořídila si je. Na vině bude především velice lákavá cena, která naštěstí nezruinovala můj studentský rozpočet.


Konkrétně se jedná o knihu Dcera kostí a dýmu, kterou jsem sice už četla, ale nedávno vyšel po dlouhých měsících, ne - li letech čekání a utrpení, závěrečný díl a já bych měla ráda celou úžasnou sérii doma v knihovně. A dalším přírůstkem je Jak zabít svého šéfa - Příručka stážisty  který mi padl do oka v Levných knihách. Za 50 korun jsem tam knížku přece nemohla nechat bezprizorně ležet!


A tohle jsou všechny balíčky! Velice uspokojující fotka, dovolila bych si tvrdit.


První zásilka obsahuje recenzní výtisk od magazínu Vaše literatura, pro nějž píšu knižní recenze. Už se klube ven, prozradím vám, že se jedná o ještě relativně novinku z nakladatelství Host.


Už jste slyšeli o sci -fi trháku Problém tří těles od spisovatele Lioua Cch´ Sina, jež pochází až z dálné Číny? Já jsem na jeho prvotinu upřímně hrozně natěšená! A brzy vyjde pokračování, takže knihu nehodlám příliš dlouho odkládat a radši se pustím do čtení. Vůbec netuším, co mě uvnitř čeká, ale navenek kniha vypadá bombově.


Moc děkuji stránkám Vaše literatura za poskytnutí výtisku.

***


Tento precizně zalepený balík ke mě přiletěl z PPL, ale ještě předtím trůnil v nakladatelství Fragment. Vlastně se tam kniha ani moc neohřála, protože se jedná o žhavou novinku, která vyšla sotva před pár dny.


Když jsem odstranila veškerý papír a kartón, nemohla jsem uvěřit tomu, jaký obr na mě vykoukl. Kniha Šest vran ze všeho nejvíc připomíná nějakou starodávnou kroniku, navíc okraje stran jsou černé, takže vypadá vážně epicky. Zatím na ni slyším jen samou chválu a pozitivní ohlasy, proto se nemohu dočkat, až na ni také dojde.

Za recenzní knihu pro mě srdečně děkuji společnosti Albatros media a nakladatelství Fragment.

***


Už se blížíme ke konci rozbalování. Poslední zásilka docestovala ze skladů společnosti Euromedia, konkrétně z Knižního klubu, jedná se taktéž o recenzní knih, jež v regálech knihkupectví ještě voní novotou. Věřím, že ji mnozí z vás toužebně očekávali jako já.


Po nekonečné době čekání a otázek plných obav, jestli se závěru trilogie vůbec dostane českého překladu, se objevila informace, že Sny andělů i chimér u nás doopravdy vyjdou. Od té chvíle jsem s netrpělivostí jsem očekávala ono osudné datum. Jakmile jsem knihu vytáhla na světlo, ihned jsem se do obálky a té nejdokonalejší tyrkysové barvy na ní šíleně zamilovala. Těším se samozřejmě i na obsah uvnitř.

Tady musím poděkovat Euromedii, speciálně pak nakladatelství Knižní klub za tento výtisk.

***

A to je z dnešního unboxingu opravdu už úplně vše. Co říkáte na tyto knihy? Chystáte se i na nějaké jiné novinky?

Eliz

Nejnižní ceny knih naleznete na stránkách Srovname.cz
Výsledek obrázku pro https://www.srovname.cz logo

You May Also Like

22 komentářů

  1. Jé to sú krásne prírastky, najviac závidím Šest vran, ja sa už teším na náš preklad, už aby ho vydali :D Dcéra dymu a kostí je super, na trojku sa tiež veľmi teším, ale najskôr si musím dokúpiť ddvojku, čítala som ju už veľmi dávno a veľa si toho nepamätám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si dvojku, vlastně celou sérii moc nepamatuji a nevím pořádně, co s tím. Protože si ji asi úplně nestíhám přečíst znovu. :p

      Vymazat
  2. Už jsem si myslela, že to nikdy nerozbalíš =D!

    OdpovědětVymazat
  3. Hromádka balíčků teda... :-) Závidím Šest vran ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelé knižôčky. <333
    Ja sa k Six of Crows dokopávam už dlho, a rozmýšľam, že mojou rýchlosťou už môžem rovno počkať na preklad. Kam sa budem ponáhľať. :D Tatiež by som si rada prečítala Dcéru dymu a kostí, keďže väčšina to má už dávno za sebou a ja si doteraz nespomeniem poriadne na obsah, iba že je to fantasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V originále by to mohl být zajímavý zážitek, ale já jsem si jistější s překladem :)
      Ohledně obsahu už si toho taky moc nevybavuji, jsem fakt zvědavá, jak se mi bude číst trojka :D

      Vymazat
  5. Sest vvran mam dooma v reading copy. Ta regulerni knížka je fakt obroovvska :D na tyy chimmery se chystám. Původně jsem to nechtela cist kdyz to nemělo vyjit cely ale ted to uplne meni situaci! A problém tri teles mam ttaky doma a docela se na to tesim. Jevi se ti jako zajimavy kousek :)y

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do série Kost přání se určitě pusť, stojí za to, zvlášť když vyšel konečně i třetí díl :D
      Na tuhle knihu od Hostu jsem hodně zvědavá!

      Vymazat
  6. Moc pěkné knížky :) Na Šest vran si také brousím zuby :D

    OdpovědětVymazat
  7. Páni tak to je nadílka. Po Šesti vranách pokukuju taky. Asi do toho půjdu :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé kousky. :) Především Šest vran bych si i já v budoucnu ráda přečetla. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Páni, tak to je pěkný počet přírůstků :) Šest vran má naprosto dokonalou obálku, a vážně dost mě láká. Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
  10. To jsou samé hezké kousky, užij si je a těším se na recenze! Hlavně na těch "Šest vran".. :D

    http://boook-planet.webnode.cz

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)