Vyrazme si do kina na podzim 2017

by - 9/17/2017


Ahoj,
oficiálně podzim ještě nenastal, ale ochlazení během posledních dní napovídá tomu, že se už bezodkladně blíží. Za chvíli se začne příroda vybarvovat do nejrůznějších odstínů žluté, oranžové a červené a začne padat listí a všechny ty obvyklé věci, proto je nejvyšší čas přijít s filmovými novinkami pro toto období, jež bych ráda viděla.

AMERICKÝ ZABIJÁK


Michael Cuesta / USA 2017 / 14. 9. / 111 minut
Akční / Thriller 

Briana O´Briana znám zatím pouze z filmu Labyrint: Útěk a jeho pokračování, kde mě hodně zaujal - jak herecky, tak i svým zevnějškem. Proto jsem na něj zvědavá v odlišné roli - v napínavém akčním thrilleru plném zbraní a drsných střetů. Kromě toho, s vousy vypadá fakt zajímavě!

KINGSMAN: ZLATÝ KRUH


Matthew Vaughn / USA 2017 / 21. 9. / 141 minut
AKční / Dobrodružný / Komedie

První díl jsem viděla... alespoň třikrát a pokaždé se stejným neutuchajícím nadšením. Z Kingsmana jsem byla prostě unesená, královsky jsem se bavila. Trailer na dvojku vypadá taktéž luxusně. Nemohu se dočkat, až se film dostane do kin! To bude zase jízda.

WIND RIVER


Taylor Sheridan / GB, CAN, USA 2017 / 28.9. / 107 minut
Akční / Krimi / Mysteriózní / Thriller

Docela mě láká i tento snímek, ačkoliv nepatří mezi top nejočekávanější novinky. Ale Jeremyho Rennera mám dost ráda a navíc mě uhranlo i přítomné tajemno a chladné a drsné prostředí americké pustiny.

BLADE RUNNER 2049



Denis Villeneuve / USA, CAN, GB 2017 / 5.10. / 163 minut
Sci - fi / Thriller

Jména jako Ryan Gosling, Jared Leto či (nesmrtelný) Harrison Ford mě donutily si na film víc posvítit. Po té, co jsem viděla trailer, jsem musela konstatovat, že mě Blade Runner 2049 skutečně zaujal a bez dlouhého váhání jsem si ho přidala na svůj seznam.

THOR: RAGNAROK


Taika Waititi / USA 2017 /  26. 10.
Akční / Dobrodružný / Fantasy / Sci - fi

Nový Thor je pro mě jeden z nejočekávanějších filmů tohoto podzimu, potažmo celého roku! Těším se na obvyklou partu marvelovských hrdinů, které tentokrát doplní třeba i Benedict Cumberbatch jakožto Doctor Strange. A samozřejmě se těším na blonďatého sexy boha Thora i jeho bratra Lokiho.

VRAŽDA V ORIENTU EXPRESU


Kenneth Branagh / USA, Malta 2017 / 9.11.
Drama / Krimi / Mysteriózní

Od věhlasné Agathy Cristie jsem sice ještě nic nečetla, ale viděla jsem seriálovou adaptaci 10 malých černoušků a tajil se mi dech napětím a hrůzou. Proto bych ráda viděla filmové přepracování jejího dalšího díla, zvláště pak s hvězdným obsazení jako Johnny Depp, mladá Daisy Ridley či Penelopé Cruz. Možná si do té doby stihnout přečíst i knihu!

SUBURBICON: TEMNÉ PŘEDMĚSTÍ



George Clooney / USA 2017 / 9. 11. / 105 minut
Krimi / Komedie / Mysteriózní

Když se režie ujme samotný George Clooney, nejspíš bude výsledek stát za to. Kromě toho by byl žádoucí i nějaký zástupce komedie, zatím je zde jen samý akční trhák, nebo drama. Suburbicon propojuje komedii a krimi, což je podle mě ideální kombinace. Zvláště s mým oblíbeným Mattem Damonem.

LIGA SPRAVEDLNOSTI


Zack Snyder / USA, Austrálie 2017 / 16. 11.
Akční / Dobrodružný / Fantasy / Sci - fi

Marvel s novým Thorem, v pořadí již třetím, vyvažuje novinka od DC Comics s názvem Liga spravedlnosti. Uvidíme, který tým super hrdinů mě nakonec osloví víc. I tento trailer je totiž pořádně nabušený a slibuje skvělou podívanou.

Jaký je váš seznam TOP kinotipů pro letošní podzim?

Eliz

You May Also Like

11 komentářů

  1. Tyjo, ani jsem nevěděla, že má přijít tolik dobrých filmů. Těším se na Kingsmana a Thora. A docela mě zajímá i ten film Clooneyho.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  2. Ani som netušila o väčšine týchto filmov, vďaka za tip :D

    OdpovědětVymazat
  3. Blade runner, jo jo! Na toho se vážně těším. Wind river vypadá taky zajímavě a teď se proklínám, že jsem nevěděla o Lize spravedlnosti. Nedávno jsem koukala na Wonder Women a moc se mi líbila - navíc DC je prostě srdcovka :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však Liga spravedlivých teprve vyjde, takže můžeš vyrazit :)
      Wonder woman jsem ještě neviděla :)

      Vymazat
  4. Také u mě vede Blade runner :) Na něj se neskutečně těším :D

    OdpovědětVymazat
  5. Majdi, těmito články mě vždycky hrozně inspiruješ. Já sice nejsem moc kinová, naposledy jsem myslím byla na Fantastických zvířatech, ale všechny tipy si ukládám, a když pak nemám čtecí náladu, hned vím, na co mrknout :)
    Velký dík za to, doufám, že se máš báječně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fajn občas prostřídat film za knihu :) Jsem ráda, že tě moje tipy oslovují :)

      Vymazat
  6. Americký zabijak ma veľmi láka. Hlavne kvôli Dylanovi. V Labyrinte je super, ale na postavu v seriáli Teen Wolf nemá nič. Tam bol úplne dokonalý a je taká škoda, že to už skončilo. :(:(
    Justice League si chcem určite pozrieť. S kamoškou sme boli na Wonder Woman počas leta a bolo to super.

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)