Unboxing #42 | Euromedia edition

by - 4/23/2018


Ahoj,
s příchodem jara pociťuji neuvěřitelný příval energie a chuť do života. Jakápak jarní únava? Já to mám úplně naopak. Minulý týden jsem navštívila Anglii, takže připravuji fotočlánek, ale nejdřív chci vyřídit moje unboxingové resty. Jedna knížka přišla už před týdnem, druhá pár dní zpátky. A obě vyšly pod hlavičkou Euromedia.

Že přišla zásilka z Yoli, potažmo z Euromedii, poznáte už z daleka podle typického způsobu zabalení.

 

Tato kniha je již staršího data, vyšla minulý rok na podzim. Přesto mě zaujala natolik, že se k ní ještě takto opožděně vracím.


Nebudu vás dlouho napínat, vybrala jsem si kriminálně laděnou knížku Jeden z nás lže, kterou si čtenáři docela pochvalují, proto se na ni opravdu těším a věřím, že mě nezklame.  Za knihu díky Vašeliteratura.cz


JEDEN Z NÁS LŽE
Karen McManus


Premiantka, princeznička, sportovní hvězda, školní grázl a kluk, co ví o každém všechno a nebojí se to napráskat všem. Tahle partička se sešla po škole, aby napravila své hříchy – konkrétně mobily při vyučování, kde nemají co dělat. Jenže ty mobily nebyly jejich a jeden z nich bude za hodinu mrtvý. Co se vlastně na Bayviewské střední stalo? Všichni přeživší mají motiv, protože jejich domnělá oběť plánovala zveřejnit jejich špinavá a ještě špinavější tajemství. Jenže jak poznat vraha, když každý má co skrývat?

Koupit zde.


Další balíček mi pošta dovezla zhruba o týden později.


Jak můžete vidět, kartón z Euromedii je velice odolný a dovnitř se dostává těžko. Já jsem se do rozbalování pustila s takovou vervou, že jsem utrhla i kus doručovacího archu uvnitř. Knize se naštěstí nestalo.

    

Vydání Probuzených bohů jsem si dobře pohlídala. První díl mě velmi mile překvapil a pokud se i pokračování ponese na podobné vlně, mám se rozhodně na co těšit! Oba díly společně vypadají moc dobře. Za knížku děkuji společnosti Euromedia. 

PROBUZENÍ BOHOVÉ
Sylvain Neuvel

Rose Franklinová učinila v dětství ohromující objev – nalezla obří kovovou ruku, pohřbenou hluboko v zemi. Celou svou pozdější vědeckou kariéru věnovala Rose objasnění záhady s tímto artefaktem spjaté: Proč byly po celém světě zakopány části gigantického robota neznámého původu? Léta pátrání přinesla fascinující odpovědi – a ještě více otázek. A pak se zničehonic zhmotní další robot, mnohem větší a s mnohem ničivější silou. Když po něm začnou na zeměkouli přistávat další a další stroje, je jasné, že lidstvo čelí invazi z vesmíru. Rose a její tým budou muset přijít na to, v čem tkví podstata pokročilé mimozemské technologie, aby lidstvo mohlo vyhrát bitvu o to, komu připadne Země... a dokonce i hvězdy.

Koupit zde.
Četli jste Jeden z nás lže či Spící bohy? A chystáte se na "božské" pokračování?

Eliz
Prosím, podpořte mě na sociálních sítích. :)


You May Also Like

8 komentářů

  1. Hezké přírůstky:). Já osobně ani jednu knihu nečetla, nicméně jsem na všechny slyšela dobré ohlasy. Možná bych také měla uvažovat o koupi.

    Knihokopka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Těším se na fotočlánek! :) Nové přírůstky vypadají moc pěkně. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné nové kousky, ani bych nevěděla do které z knih se pustit dříve :) A ty obálky co používá Euromedie se mi líbí, taky mám hned při pohledu na balíček jasno :D

    OdpovědětVymazat
  4. Neuvela taky zvazuji... docela me to laka :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)