Nějak se mi hromadí | Unboxing #10

by - 2/04/2016


Ahoj,
dnešní unboxing není ledajaký. Výjimečným ho činí to, že se s vámi podělím o rozbalování hned dvou balíčků, z nichž ovšem jeden dosahoval přímo astronomických rozměrů. Takhle velká krabice mi snad ještě nikdy nedorazila. A co teprve ukrývala za skvost! 

Začneme velikostně sice menším balíčkem, přesto mi udělal obrovskou radost. Hlavně musím ocenit rychlost, s jakou tento recenzní výtisk dorazil!



Aristoteles a Dante odhalují záhady vesmíru - tato kniha mě zaujala především svým tématem (a pěknou obálkou) a plánuji se do ní pustit co nejdřív. Děkuji webu Vaše literatura za poskytnutý recenzní výtisk! A enormě krátkou dobu dodání.

A nyní se pojďme podívat na ten větší... o mnoho větší balík. Otevřela jsem dveře, z chodby na mě vykoukla taková "obluda" a já začala marně pátrat v paměti, kdy jsem si objednávala 10+ knih :D Nakonec se ukázalo, že vevnitř mě čeká něco trošku jiného.



Řekla bych, že tady se někdo opravdu snažil, aby se pokladu uvnitř nic nestalo :)


Kuk!


S hrdostí vám představuji teď už můj vlastní výtisk Odkazu dračích jezdců. Řeknu vám, vypadá fenomenálně!


Taky vám připomíná starodávnou kroniku? Po grafické stránce je nádherně zpracovaný. Moc, moc bych za knihu chtěla poděkovat nakladatelství Fragment. V nejbližší době plánuji re-reading a už se nemohu dočkat.

Co vy na to? :)

You May Also Like

16 komentářů

  1. Moc pěkné přírůstky, ale když jsem četla Aristotela, tak mě kniha zrovna moc neoslovila, tak přeji, aby tobě se líbila mnohem víc :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, právě jsem četla tvoji recenzi a trochu mě znejistila :D

      Vymazat
  2. Páni, ten odkaz dračích jezdců vypadá fakt nádherně, ty stránky *.* To se bude krásně číst! ^^

    OdpovědětVymazat
  3. Obě dvě knihy jsou vážně povedené :)
    Přeji příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna dneska jsem se o Odkazu dračích jezdců bavila s kamarádkou - dostala jsem se do poloviny Brisingru a pak jsem se čtením přestala, každopádně tenhle výtisk vypadá ale naprosto skvostně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkaz dračích jezdců je docela rozsáhlý a musíš mu nějaký čas věnovat. Ale snad je k Brisingru jednou ještě vrátíš. :)
      Fragmentu se opravdu povedl :)

      Vymazat
  5. Tak Eragona ti strášně závidím. Je skvělý. To máš na recenzi?

    OdpovědětVymazat
  6. AAAA! Nádhera! Odkaz dračích jezdců! :). ...To máš jako recenzák? :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reagovala jsem nějak podobně, když jsem knihu rozbalila :D
      Ne, vyhrála jsem ho v soutěži :)

      Vymazat
  7. Jééééééééé :D Odkaz dračích jazdcov a toto úžasné vydanie, závidím! :D :D A aj Aristoteles... by som si rada prečítala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na oba dva pyšná! (A taky trochu divná soudě podle předchozí věty). Každopádně s Oskazem se u nás musí zacházet navýsost opatrně :D

      Vymazat
  8. Obě knihy vypadají skvěle, ale pane bože. Odkaz dračích jezdců je prostě dokonalý. Mé srdce plesá nad tou nádherou...

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)