Život filmového diváka (January)

by - 2/08/2017


Ahoj,
takový Život filmového diváka tu nebyl už v řádu měsíců. Já mám totiž neskutečný zmatek v tom, co za filmy jsem viděla, navíc se mi i stává, že nějaký snímek dokoukám třeba jen do tři čtvrtin, takže pak ani nevím, jestli ho mohu počítat nebo ne.
Za měsíc leden jsem si však vedla alespoň přibližný seznam a ráda bych se s vámi podělila o pár velmi zajímavých tipů, nebo naopak překvapivých zklamání.

Filmy

Výsledek obrázku pro mortdecai film Výsledek obrázku pro podfukáři 2 Výsledek obrázku pro hanební pancharti film Výsledek obrázku pro nerve hra o život Výsledek obrázku pro narnie film Výsledek obrázku pro narnie 2 film Výsledek obrázku pro doctor strange film Výsledek obrázku pro pasažéři 2 film Výsledek obrázku pro muž z oceli Výsledek obrázku pro the neon demon  

Mortdecai: Graciózní případ, Podfukáři 2, Hanebný pancharti, Nerve: Hra o život, Narnie - Lev, Čarodějnice a skříň, Princ Kaspian, Doktor Strange, Pasažéři, Muž z oceli, The Neon Demon

Nejlepší film

Výsledek obrázku pro hanební pancharti film

Původně jsem na toto místo chtěla dát jiný film, nakonec si ho ale schovám do příhodnější kategorie. Vybrala jsem tedy Hanebný pancharty. Je sice pravda, že místy mi film přišel trochu zdlouhavý a ne vždy měl mou plnou pozornost, ale Quentin Tarantito je režisér s velkým R. Když k tomu přidáte i sbírku výtečných herců - zejména Brad Pitt je nezapomenutelný - a trochu šílený příběh z okupované Francie, rozhodně vznikne dobrý film.

Nejhorší film

Výsledek obrázku pro muž z oceli

No jo, to není zase takové překvapení. Více než o kvalitu snímku a plnohodnotný příběh zde jde o hrdinské činy pohledného Supermana. Člověk se prostě musí přepnout do odpočinkového módu a kochat se pohledem na Clarkovu krásnou tvářičku staženou soustředění v zápalu boje o záchraně světa před zlotřilým strejdou Zedem.

Nejlepší rozuzlení / konec

Výsledek obrázku pro mortdecai film

I přestože se jedná především o komedii, má Mortdecai celkem smysluplný příběh a hlavně nečekané rozuzlení, který sice není bůhvíjak originální a nápadité, přesto mě v tomto filmu velmi mile překvapilo.

Nejhorší rozuzlení / konec

Výsledek obrázku pro pasažéři 2 film

Promiňte, ale toto bylo nic moc. Celkově mě film tolik nenadchl, rozhodně jsem očekávala víc. Ucházející byl, to mu nemohu upřít, vliv na to mají zejména Chris Pratt a Jennifer Lawrence, nicméně konec mu na hodnocení mnoho nepřidal.

Největší zklamání

Výsledek obrázku pro doctor strange film

Nechci končit negativně, takže nejprve shrnu kategorii Největší zklamání. Sem rozhodně patří Doktor Strange, na kterého jsem opravdu těšila a měla nemalá očekávání. Vždyť jsem na něj dostávala vesměs pozitivní názory. To, čeho se mi nakonec dostalo, bylo mírně řečeno neuspokojivé. Nový marvelovský film s novým hrdinou si moje sympatie nezískal.

Největší překvapení

Výsledek obrázku pro the neon demon

Z The Neon Demon jsem si odnesla hodně smíšené pocity. Nicméně je to určitě snímek, který si zaslouží vaši pozornost už jenom tím, jak je zvláštní. Pro mě něco velmi nezvyklého až kontroverzního, ale přesto jsem nesmírně nadšená. Jak jeho barevností, tak i hloubkou příběhu, který se dá vyjevit i s minimem slov. Po celou dobu jsem se nemohla zbavit zvláštního pocitu stísněnosti. Je to zkrátka velmi zajímavý divácký zážitek.

Seriály

Výsledek obrázku pro ospalá díra seriál plakát

Momentálně mám rozkoukanou třetí sérii The Royals, čekám na další díly. Je to vážně pecka! Mimo to jsem shlédla první sérii seriálu Ospalá díra, který mě po prvním dílu překvapivě nadchl, takže jsem pokračovala dál. Moje nadšení sice postupem času trochu upadlo, přesto hodnotím Ospalou díru velice pozitivně.

To byly filmy a seriály z nového roku 2017. Nějaké další zajímavé tipy od vás?


You May Also Like

22 komentářů

  1. Ospalá díra mě zklamala, také jsem čekala po prvním díle něco lepšího. Tak jsem začala koukat na Younger, který se točí nejenom kolem hrdinky, která si přikrášlila svůj věk, aby dostala práci, ale taky kolem knih a jejich vydávání. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Toe je škoda, že bol pre teba Doctor Strange sklamaním. Pre mňa bol práveže príjemným prekvapením. Nemala som totiž žiadne očakávania, no predpokladala som, že to bude nejaký temnejší a vážnejší príbeh. Takže to, že tam bolo množstvo humoru si ma získalo. A Strangea ako postavu som si tiež obľúbila.

    Z konca Passengers mám zmiešané pocity. Myslela som, že sa to vyrieši inak a asi by sa mi to tak páčilo viac, ale zároveň mi tento koniec nevadil.

    OdpovědětVymazat
  3. Narnie je pro me klasika, takze k tomu se nebudu moc vyjadrovat :-) Strange jsem jeste nevidela. Podfukari 2 me bavili... Nerve, to by meli videt asi dnesni decka :-D Mela jsi zajimavy vyber :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Doctor Strange mě také šíleně zklamal. Na Pasažéry se chystám a Ospalá díra mě bohužel nechytla. Skončila jsem asi u druhé série a dál se zatím nedostala.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  5. Na Nerve a Pasažéry se také chystám kouknout, tak jsem na to zvědavá. U Doctora Strange stále váhám, ale docela jsi mě nalákala na The Neon Demon :)

    OdpovědětVymazat
  6. Narnia patrí medzi moje obľúbené filmy :-) Nerve som nedávno videla s kamarátkou a bol to fajn film, páčil sa mi :-) Zvyšné som ztaiaľ nevidela, ale možno si nejaký z nich pozriem :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Viděla jsem Nerve, moji oblíbenou Narnii,Podfukáře i Doktroa Strange :) Strange mě bavil, já z něj byla nadšená :D A na Pasažéry se chystám :) Škoda, že je z nějakého důvodu přestali dávat v kině :)

    OdpovědětVymazat
  8. Narnie je skvělá, takový film mého dětství, který si vždy ráda znovu pustím! :) Podfukáři jsou naprosto bezkonkurenční, nikdy nevím, co se stane a jaký trik vymyslí příště! :D Pasažéři byli fajn i když ta druhá půlka už byla slabší a ten konec, to jako vážně??

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Ell: Po přečtení tohoto článku jsem si hledla na csfd.cz dva filmy - Nerve a Neon demon. Myslím, že na oba se podívám :)
    Moc hezký článek a díky za tip na filmy :)

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné shrnutí, docela mě mrzí že dlší film s Jenifer Lawrence není nic moc. Jako herečku a především jako člověka ji mám strašně moc ráda. Jinak děkuji za nový seriál, musím se na něho podívat, i když nemám čas ani pořádně na ty své :D Čtení mu dává na frak :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ospalou díru mám rozkoukanou, bohužel z druhé série nejsem tolik nadšená jako z první, která byla dokonalá♥.
    Podfukáře 2 jsem taky nedávno konečně viděla a dost se mi to líbilo. A Nerve jsem si taky nemohla nechat ujít, jako odpočinkový film super, ale žádný zázrak to nebyl.

    OdpovědětVymazat
  12. Tee knihomolka: To zní vážně dobře, zkusím se kouknout na pilotní díla uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  13. Martina geekishlife: Doktor Strange není zase tak špatný, ale od Marvelu znám mnohem lepší filmy :)

    OdpovědětVymazat
  14. Lucy Lillianne: No, nevím, nevím, mohlo by to na ně mít špatný vliv, kdo ví, jak by si film přebraly :D

    OdpovědětVymazat
  15. Charmedka: Aspoň nejsem sama :) Já druhou sérii teprve začínám, takže uvidím, jestli budu pokračovat dál :)

    OdpovědětVymazat
  16. Kather: The Neon Demon rozhodně zkus :)

    OdpovědětVymazat
  17. Casion: Narnie je prostě klasika, jen tak neomrzí :)

    OdpovědětVymazat
  18. Aires´s world of books: Asi na ně lidé přestali chodit, kdo ví... Ale jsou ke stažení a asi i online, takže nic není ztraceno :D

    OdpovědětVymazat
  19. Nasťa: Zajímalo by mě, jestli natočí i další díly Narnie :) Jo, konec byl docela na nic, zklamal mě :/

    OdpovědětVymazat
  20. Ell a Ami Alliovy: Zkus oba! Těším se na tvůj názor :)

    OdpovědětVymazat
  21. Bilbovy knihy: Také mám Jennifer moc ráda. Ve filmu jako herečka docela zazářila, bohužel obsahově se film ale zase tolik nevydařil. :/

    OdpovědětVymazat
  22. Verča Nováková: Já druhou sérii právě začala, takže doufám, že se mi bude líbit jako ta první! :o

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)