Jak jsem slavila s Yoli 3. narozeniny

by - 3/10/2017

zdroj
Ahoj,
věřili byste tomu, že nakladatelství Yoli, které má na svědomí vydání takových skvělých knížek jako například Hvězdy nám nepřály, Labyrint: Útěk, Fangirl nebo Královna Tearlingu, je tu s námi už tři roky? A to si žádá fenomenální oslavu!
Díky spolupráci se skupinou Euromedia jsem bohatší nejen o několik skvělých recenzních výtisků, ale nyní také o nezapomenutelné zážitky a originální dárečky. Jednoho dne mi totiž napsal Radek Blažek, se kterým pravidelně komunikuji kvůli spolupráci, zda bych se chtěla zúčastnit oslavy 3. narozenin nakladatelství Yoli. Pochopitelně jsem s radostí kývla a ocitla se tak na seznamu hostů.

Celá akce se odehrávala 7.3. v jedinečném (a dovoluji si říct i velmi knižním) prostředí pražského Café Kampus. Jelikož nejsem místní, povedlo se mi v křivolakých uličkách hlavního města trochu zabloudit. Stanovený čas 16:00 jsem přetáhla asi o deset minut, červenala se trapností, že zase přijdu někam pozdě, ale nakonec jsem přece jen dorazila (velkou zásluhu na tom má jedna paní kadeřnice a pracovnice směnárny, která mi dokonce vytiskla mapku)!


Na místě mě ihned přátelsky uvítal Radek a obdaroval mě krásnou plátěnou Yoli taškou. V ní jsem později objevila žhavou novinku Láska v prachu hvězd - tak žhavou, že na pultech českých knihkupectví ji najdete až za měsíc - a také velice praktickou Yoli tužku. K dárkům se později přidaly ještě Yoli ponožky, které oceňuji snad ze všeho nejvíc :D

Na opozdilce a zbloudilé duše na naštěstí počkalo, takže jsem o nic nepřišla. Nejprve proběhlo uvítání, pak jsme se od Radka dozvěděli o úspěších nakladatelství v uplynulém roce a o plánech do budoucna. Následoval pekelně těžký Yoli kvíz, ve kterém jsem absolutně pohořela. Alespoň se mi zadařilo relativní dobře tipnout, kolik stran mají dohromady všechny vydané knihy Yoli. Se svých odhadem 21 000 stránek jsem byla asi jen o 800 vedle.
zdroj

Následně došlo na krájení a rozdělování dortu, který byl jednoduše epický, se svými třemi patry a tónovanou fialovou polevou nešel přehlédnout. Také jsme se mohli vyfotit s vtipnými slogany ve fotokoutku. Jinak u všech stolků probíhala živá konverzace, která se nakonec rozproudila i u toho našeho. Na oslavu jsem šla s tím, že znám maximálně Radka, v první chvíli jsem se proto cítila docela ztracená, protože jsem sice pár tváří poznávala, osobně jsem však neznala nikoho. Ukázalo se, že moje spolusedící, sympatická dívka - a taktéž blogerka - je na tom úplně stejně. A tak jsme se daly do řeči a rozhodně jsme si měly co říct. :)

Úterní odpoledne/podvečer utekl opravdu rychle a já už musela vyrazit zpátky na vlak. Jen nerada jsem opouštěla prostory kavárny, kde stále ještě panoval ruch a zábava. Oslava se podle mého názoru vydařila na jedničku, já jsem si ji moc užila. Doufám, že budu mít možnost se zúčastnit i 4. Yoli narozenin a vlastně všech dalších narozenin, protože toto nakladatelství patří k mým nejoblíbenějším!

Yoli,
přeji všechno nejlepší!
Výsledek obrázku pro yoli nakladatelství logo

Už sledujete facebookovou stránku Yoli nebo Instagram?


You May Also Like

22 komentářů

  1. Závidím ti účast a jsem ráda, že sis to užila :)

    OdpovědětVymazat
  2. No nekecej tys tam byla taky? Achjo zrovna s tebbou bych rada pokecala :(

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, tak už vím, s kým jsem seděla u stolu :) Trošku mi tu oslavu zhatila práce, kterou jsem prakticky celou dobu musela na dálku řešit a pak i utéct dřív, ale i tak to bylo moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to skvěle, nádherný dort, ponožky😍😂 ale dost mě zaujala obálka knížky Láska v prachu hvězd, budu se těšit na recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Yoli je úžasné nakladatelství, závidím ti, že jsi se mohla zúčastnit. Navíc ten dort vypadá skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, moc ti závidím účast, pro mě je to nedosažitelný sen :) Ty ponožky a taška jsou naprosto dokonalé, a ta knížka.. asi jsi nemohla vzít balíček navíc viď? :D Jsem ráda že jsi si oslavu užila. Měj se krásně ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tuhle akci a koneckonců i spolupráci jako takovou ti hrozně závidím!
    Moc ti přeju, že sis odpoledne užila a odnesla si s sebou spoustu vzpomínek i dárků :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
  8. Nepochybne to bola skvelá akcie a je skvelé, že vydavateľstvo urobilo takúto oslavu a pozvalo na ňu aj knižných blogerov :-) Darčeky určite potešili, ponožky vyzerajú skvele :D

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti závidím, už podle tvého popisu je jasné, že to byla nezapomenutelná oslava. A ponožky jsou úžasné... i když to všechny dárečky :)

    OdpovědětVymazat
  10. O této akci jsem četla již na jiném blogu, muselo to být bezva. :) Dort vypadal fantasticky a dárečky určitě potěšily. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Produkci Yoli tedy příliš nesleduji, přeci jen YA není "můj" žánr, ale tahle vypadá velmi povedeně, jsem moc ráda, že sis to užila a je mi moc sympatické vidět, že si nějaké nakladatelství tolik váží svých blogerů :) Já jsem zanedlouho pozvaná na sraz blogerů od Domina (možná jsi zvaná taky, ne? :)), tak se těším a třeba se tam potkáme :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  12. Rachel Roo: Už to tak bude :D No jo, škoda, příště si musíme dát vědět předem :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tyrkysová knihovnička: Páni, to je skvělé, už znám celé osazenstvo našeho stolu! :) I tak je fajn, že jsi přišla :)

    OdpovědětVymazat
  14. Verča Nováková: Recenze právě vyšla, tak si ji můžeš přečíst :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tee knihomolka: Věř mi, že i výtečně chutnal :)

    OdpovědětVymazat
  16. Naprostá Knihomolka: To rozhodně neříkej, já jsem taky nikdy nedoufala, že bych mohla uzavřít spolupráci zrovna s Euromedií :) Myslím, že probíhala nějaká soutěž o balíčky navíc :)

    OdpovědětVymazat
  17. Lory Humble: Děkuji, bylo to krásné odpoledne a opravdu jsem si ho užila :)

    OdpovědětVymazat
  18. Casion: Škoda, že narozeniny se slaví jen jednou do roka, viď? :D Oslava se Yoli moc povedla :)

    OdpovědětVymazat
  19. Kristýna Kaderová: Ale ponožky jsou navíc i velmi praktické, že :D

    OdpovědětVymazat
  20. Andy's diary: Vypadal tak úžasně, že bylo skoro škoda ho sníst :D

    OdpovědětVymazat
  21. Hanka the bookworm: Myslíš na Světu knihy? Ano, tam jsem pozvaná, ale nevím, jestli se tam dostanu. :( Každopádně by bylo skvělé tě poznat osobně! :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)