Život filmového diváka (Feb, March, Ap)

by - 5/03/2017


Ahoj,
právě jsem oficiálně rezignovala na svoji snahu vydávat Život filmového diváka pravidelně. Nebo alespoň natolik pravidelně jako je tomu u článků s knižním shrnutím. Život filmového diváka se sice i nadále bude dělit v rámci měsíců, ale zda - li to budou dva, tři, nebo třeba i jeden, to už říct nedokážu.
Každopádně za únor, březen a duben se mi dařilo skvěle!
Nerozpomněla jsem si bohužel na všechny filmy, které jsem zvládla zhlédnout, protože si je vždycky zapomenu někam poznamenávat :D, i přesto jsem jich z hlavy vydolovala docela dost, tak vás třeba některé z nich zaujmou.

Filmy

Výsledek obrázku pro správní chlapi Výsledek obrázku pro matky na tahu Související obrázek Výsledek obrázku pro sousedi 2 Související obrázek Výsledek obrázku pro hacker film Výsledek obrázku pro transcendence (film) Výsledek obrázku pro la la land Výsledek obrázku pro rozpolcený Výsledek obrázku pro apokalypsa v hollywoodu Související obrázek Výsledek obrázku pro velká čínská zed movie 

Správní chlapi, Matky na tahu, Příchozí, Sousedi 2, Grandhotel Budapešť, Hacker, Transcendence, La la land, Rozpolcený, Apokalypsa v Hollywoodu, Očista: Anarchie, Velká čínská zeď

Nejlepší film

Související obrázek

Grandhotel Budapešť je výtečná komedie, ovšem ne v klasickém pojetím. Žádné vykronstruované , násilné scény a hlášky na pomezí vtipnosti a trapnosti, ale milá, výstřední, usměvavá podívaná plná barev a trochu šílených a rázných hrdinů. Líbilo se mi také retrospektivní pojetí.

Nejhorší film

Výsledek obrázku pro hacker film

Hacker mě hrozně nebavil... I když jsem se snažila, pozornost mi sklouzávala pryč a vlastně jediný důvod, proč jsem film dokoukala, byl Chris Hemsworth. 

Nejlepší konec / rozuzlení

Výsledek obrázku pro la la land

Bylo to hořkosladké a v první chvíli mě tento závěr trochu překvapil, dokonce jsem se v ten okamžik cítila zklamaná a podvedená, ale s odstupem času si uvědomuji, že se mi zamlouvá víc a víc.

Nejhorší konec / rozuzulení

Výsledek obrázku pro apokalypsa v hollywoodu

Já vím, že se jedná o bláznivou komedii, která může být sotva uvěřitelná, ale přesto si myslím, že některé věci by se zesměšnovat neměly. 

Největší zklamání

Související obrázek

Problémem je, že jsem zde měla určitá očekávání. Sice ne nijak veliká, ale i to postačilo, aby mě film v závěru spíše zklamal. Kromě hezkých záběrů mi nic nedal a vůbec jsem nepochopila jeho smysl.

Největší překvapení

Výsledek obrázku pro správní chlapi Související obrázek

Překvapení jsou hned dvě. Nejprve Správní chlapi, kteří mi sice byli doporučeni jako bezvadný film, přesto jsem si od nich nic neslibovala, až se nakonec ukázalo, že mě spolupráce Russella Crowea a Ryana Gosling v jejich výstředních rolí fakt bavila. Pak je tu ještě Očista: Anarchie. Dlouho jsem se na ni nechtěla podívat, protože je prezentována jako solidně krvavý horor, nicméně poté, co jsem ji odpoledne s půl litrem zmrzliny zkoukla, musím konstatovat, že se zase o tak hrůzyplný krvák nejedná a že to zdaleka není taková blbost, jak jsem si původně myslela.

Seriály

Výsledek obrázku pro the royals 3 Výsledek obrázku pro riverdale seriál Výsledek obrázku pro 13 reasons seriál

Už před hodně dlouhou dobou jsem dokoukala 3. sérii The Royals a musím vám říct, že se tvůrci opravdu vyřádili. Mně se totiž ještě nestalo, aby mě jeden a ten samý seriál bavil i po tolika dílech. V případě The Royals se moc těším na 4. sadu. 
Riverdale jsem zkusila na doporučení kamarádky a opravdu mě to chytlo! Jedna vražda, trochu dramatu ze střední a městečko plné tajemství a lží. Zatím jsem u desátého dílu a čekám na další. 
A do třetice všeho dobrého... I já jsem propadla nejnovějšímu fenoménu a pustila se do do novinky z produkce Netflix  - 13 důvodu proč. Je to ten typ seriálu, o kterém musíte pořád přemýšlet, dokud si nepustíte další díly a nedozvíte se pravdu, vřele doporučuji.


A co vy? Viděli jste, souhlasíte?

You May Also Like

14 komentářů

  1. Že nevydáváš pravidelně, z toho si nic nedělej, já už jsme na tohle taky rezignovala...
    Spoustu z filmů jsem viděla, spoustu neviděla a s mnohým souhlasím. Například Příchozí pro mě byli jednoznačně taky zklamáním - postrádala jsem v tom logiku a pořád jsem čekala až přijde něco, co nepřišlo. Naopak všemi vychvalovaný La La Land mě zklamal celkově i rozuzlením.
    Co se seriálů týče, po odmlce jsem se po Vánocích vrátila k anime a teď to lítá jedno po druhém, ale z normálních seriálů jsem dokoukla třeba The Musketeers nebo The Night Manager :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za připomínku, že se taky musím kouknout na Riverdale, protože mi to docela připomíná PLL :D a stejně tak musím i 13 reasons why, ale nejdřív se vrhnu na knihu :)

    OdpovědětVymazat
  3. konecne se mnou nekdo souhlasi u Prichozich :-)

    OdpovědětVymazat
  4. U mě tedy Příchozí hodně zabodoval. Byla jsem na tom minulý rok v kině a byla jsem do toho tak zažraná, že jsem chudákovi bratrovi snědla skoro celý popcorn... jak jsem si neuvědomila, že to tak do sebe láduju a skoro bez mrknutí oka jsem zírala na plátno :D Ve mě to fakt zanechalo silný pocit a byla jsem z filmu nadšená :) Zatímco teda Očista: Anarchie mě maximálně zklamala. Ale tak ono každému se líbí něco jiného. A každý má jiný vkus na filmy.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já Příchozí ani nedokoukala a z La la landu jsem byla zklamaná. A určitě si chystám pustit Rozpolceného. Co se týká seriálů, tak sleduji Riverdale 13 reason why mám na seznamu. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Přiznám se, že ani jeden z těch filmů mě úplně nezaujal, ale možná, až se jednou budu nudit, že je zkouknu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zo všetkých týchto vecí som videla iba Riverdale a 13 Reasons Why. Zatiaľ čo na Riverdale som sa namotala tak, ako na nič už dlho nie, z 13 reasons mám zmiešané pocity a myslím si, že druhá séria tomu neprospeje :/

    OdpovědětVymazat
  8. Lory Humble: Od La la landu jsem čekala taky trochu víc, ale to bylo spíš tím, že ho všichni neskutečně vychvalovali, takže jsem věřila v bezmála zázrak :D

    OdpovědětVymazat
  9. Jessmí Silber: PLL jsem sice neviděla, ale Riverdale je super :) Já si knížku přečtu asi až dodatečně :D

    OdpovědětVymazat
  10. Lucy Lillianne: Přesně, prostě docela solidní propadák.

    OdpovědětVymazat
  11. Tereza Chytílková: Já jsem Příchozí vůbec nepochopila! Možná mi něco zásadní uniklo, proto jsem si je vůbec nedokázala užít. :/

    OdpovědětVymazat
  12. Tee knihomolka: Rozpolceného doporučuji. A co říkáš na Riverdale? :)

    OdpovědětVymazat
  13. Knižní Svět: Já myslím, že si vybereš :D

    OdpovědětVymazat
  14. Martina geekishlife: Ohledně druhé série si taky nejsem moc jistá, uvidíme...

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)