Vysněný čtecí koutek | Martinus & Biano

by - 8/24/2017


Ahoj,
všem dobře známý knižní ráj Martinus mě ve spolupráci s e-shopem Biano oslovil se zajímavou nabídkou vytvořit si perfektní čtecí koutek podle svých představ a díky tomu získat možnost vyhrát skvělé ceny. Pozorní čtenáři možná namítnou, že jeden velmi podobný článek už jsem dřáve psala, ale věřte mi, že navrhování vysněných místeček pro čtení mě hrozně baví. Proto jsem neváhala a na výzvu odpověděla kladně.
A tady se můj výsledek.

Knihovna
Stěžejním prvkem v ideálním čtenářském koutečku na zemi je pořádná knihovna adekvátních rozměrů. Jinými slovy, musí být dostatečně velká, aby pojala všechny moje knihy a ještě se v ní našlo dost prostoru pro nové přírůstky.  Já jsem si vybrala tuto šedou. Líbí se mi jemné barvy, které se nebudou navzájem rušit s barevnými hřbety knížek, a také dva šuplíky dole, kam mohu leccos schovat.

Odkaz zde
Křeslo
Neméně důležité je i pořádné a pohodlné křeslo. Mám ráda teplé odstíny žluté barvy, proto mi do oka ihned padlo toto s tmavými dřevěnými opěrkami. Nejenže vypadá opravdu pohodlně, jeho nespornou výhodou také je, že se dá snadno rozložit a vznikne jakási válenda. Takže až mě omrzí sezení, mohu si ke knize i lehnout.


Odkaz zde
Nástěnné samolepky
Abych se ve svém vysněném koutku cítila ještě útulněji, na stěnu bych si pořídila naprosto úžasné a roztomilé nástěnné samolepky koček dovádějících na stromě. Barevně navíc ladí i s křeslem, takže se na zdi, jež bych pravděpodobně nechala bílou, dokonale vyjímají a mému koutku dodávají nádech hravosti.


Odkaz zde

Lampa
Když nad tím tak přemýšlím, na jednu věc jsem málem zapomněla! Lampa je naprosto nezbytnou součástí každého koutku pro knihomoly, protože občas se čtení protáhne i do pozdních hodin. Je - li kniha obzvláště napínavá, může se z toho stát i celonoční maratón. Mě na první pohled uchvátila tato nezvyklá a půvabná stojací lampa, která by mi jistě dobře posloužila.


Odkaz zde

VŠECHNY PRODUKTY NALEZNETE NA STRÁNKÁCH BIANO.CZ



Vysněný čtecí koutek mám sice už hotový, ale tím článek ještě nekončí. V e-mailu také stálo, že jestli chceme, můžeme zde sdílet svůj wishlist z Martinusu a třeba se nám poštěstí a některé knihy z něho vyhraje. Uznejte, že to zní opravdu lákavě!

Můj wishlist je zde.

Výsledek obrázku pro sníh nebo popel kniha Výsledek obrázku pro MĚSTO MEČŮ kniha Výsledek obrázku pro MĚSTO MEČŮ kniha Výsledek obrázku pro píseň zimy kniha

Jako první tu mám žhavou novinku SNÍH NEBO POPEL z nakladatelství Cooboo, po které jsem pokukovala už dlouho předtím než vyšla. Jako další na mém wishlistě najdete již dva vydané díly ze série, a sice MĚSTO SCHODŮ A MĚSTO MEČŮ od nakladatelství Host. A pokračuji dále s další kubulínskou novinkou PÍSEŇ ZIMY.

Výsledek obrázku pro PŘÍPAD UKRADENÉHO ZUBU kniha Výsledek obrázku pro problém tři těleskniha Výsledek obrázku pro ŠEST VRAN

Z Hostu se mi toho na wishlistu nakupilo více. Mezi další knížky, po niž mé srdce touží, patří i PŘÍPAD UKRADENÉHO ZUBU a celosvětově velmi dobře hodnocený bestseller PROBLÉM TŘI TĚLES. O posledním díle sice moc nevím, co si myslet, ale o to více láká - ŠEST VRAN.

NEJEN TYTO KNÍŽKY, ALE JEŠTĚ MNOHEM VÍC NAJDETE NA MARTINUS.CZ

Výsledek obrázku pro martinus cz logo

VELKÉ DÍKY PATŘI MARTINUSU A SPOLEČNOSTI BIANO ZA MOŽNOST, JEŽ MI SVOJÍ NABÍDKOU POSKYTLY.

***

Jak se vám můj vysněný knižní koutek líbí? Máte taky nějaký? :)
Eliz

You May Also Like

21 komentářů

  1. Čtecí koutek se ti opravdu povedl. :D Z knížek, které jsi vybrala, ani jednu moc neznám. Třeba to napravit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to hlavně novinky, možná jsi o nich ještě neslyšela :)

      Vymazat
  2. křeslo je fakt zvláštní, a kdybys nenapsala o tom rozložení, tak bych si ani nevšimla, jak je to složené :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je naprosto parádní čtecí koutek, moc se mi líbí :) Tam by se to krásně četlo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Křeslo je vážně zvláštní! A žlutou začínám mít poslední dobou v oblibě, takže bych si dala říct :)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím souhlasit s Lucy :D Křeslo je opravdu zvláštní, ale zase hodně praktické! :) A ty nálepky jsou ohromně cute ^^ zbožňuju kočičky:)
    A na Sníh nebo popel už se taky hodně těším! Za srpen je to pro mě nejočekávanější novinka:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem vždycky chtěla samolepky na zeď, ale doma mi to nedovolí :p
      Doufám, že se k němu brzy dostanu :)

      Vymazat
  6. Píseň zimy a Šest vran si chcem tiež prečítať :D Inak kreslo aj knižnica vyzerajú super, na kresle sa mi páči, že sa dá rozložiť, ale osobne by som si vybrala nejaké bez drevených opierok, lebo by ma počase mohli tlačiť :D Na druhej strane, dá sa to vyriešiť vankúšmi, takže by to šlo aj tak :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych určitě přidala i nějaké polštáře :) Opěrky sice nejsou nejpraktičtější, ale křeslo s nimi vypadá dobře :)

      Vymazat
  7. Pěkný koutek :D A to křeslo je děsně fajn :)

    OdpovědětVymazat
  8. Křeslo je vážně zvláštní, ale má moc hezkou barvu.. Ty nástěnné samolepky naopak nemají chybu.. :D

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nástěnných samolepek Biano nabízí tolik, že jsem si skoro nemohla vybrat :D

      Vymazat
  9. To křeslo je jiné. :D Ale je dobrý, že je složený :D Z knih bych brala všechny, protože je neznám :D A moc se mi líbí ta lampa!

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  10. Pekné miestečko si vymyslela :) Také kreslo by som hneď brala.
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)