Unboxing #35

by - 10/04/2017


Ahoj, 
už se zase hlásím s unboxingem, jak originální to článek! Ale dokud balíčky chodí, nemám si na co stěžovat a ráda se s vámi o radost z nich podělím i zde na blogu.

První kartonový cestoval dorazil z Megaknih, docela objemná a pořádně obrněná zásilka s typickou zelenou samolepkou pandy.

 

Následovalo pochopitelně zběsilé rozbalování, dokonce jsem oželela i nůžky, protože kdo potřebuje nůžky, když mám zuby a nehty?

 

Už se rýsují obrysy a barvy. Najde se tady nějaký odvážlivec, který si zkusí tipnput, jaká kniha se ukrývá pod bublinkovou fólií? Prozradím vám, že ji vydalo nakladatelství Host.


Město schodů jsem měla na mušce už dlouho, ale stále jsem váhala, nechtělo se mi pouštět se do úplně nové série. Nakonec jsem se ale nechala zlákat, protože se mi neskutečně líbí nejen obálka, ale i žánr a především obsah děje. V balíčku nechyběla ani milá pozornost v podobě sběratelské záložky a samolepky Megaknih. Moc děkuji. 

***


Na začátku roku jsem ještě zpětně za službu ve třídě obdržela poukázku na nákup v knihkupectví, takže jsem dlouho neváhala a využila ji ke koupi druhého dílu s názvem Město mečů s ještě kouzelnější obálkou. Obě knihy jsou docela bichle, na nedostatek čtiva si momentálně nemohu stěžovat!

***

 
Rozbalování ještě není zdaleka konec, o pár dní později mi z pošty dorazila další knihozásilka s očekávaným recenzním výtiskem.


Moje elegantní a jemné rozbalování & Důkaz, že se opravdu jedná o recenzní výtisk, konkrétně z nakladatelství Leda.


Už jste slyšeli o nejnovějším knižním počinu spisovatelky Ruth Ware s názvem Žena s kajuty č. 10? Od této autorky jsem skoro před rokem a půl četla Všude kolem černý les, který se mi dost líbil (recenze zde), proto jsem na knihu hodně zvědavá a natěšená. Ledě patří mé velké díky!

Více knih už na programu pro dnešek není. I takhle mám co dělat, abych všechno stihla přečíst! Co na knihy říkate vy?

You May Also Like

17 komentářů

  1. Závidím Města, mají úžasnou obálku :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné nové kousky :) Na Město schodů jsem četla všelijaké recenze, tak jsem zvědavá jak se ti budou líbit :) Podle toho se do knihy také možná pustím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beru na vědomí :D Zkusím se do knihy pustit co nejdřív :)

      Vymazat
  3. Knihy vypadají zajímavě, mají moc hezký obal. Mě vždy musí zaujmout podle obalu. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Města mají opravdu nádhernou obálku, ale přiznám se, že o nich čtu poprvé :) Ale Ženu z kajuty bych si také ráda přečetla :))

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  5. První dvě knížky znám a taky je mám na seznamu - už celkem dlouho. Koneckonců podobně jako všude kolem černý les - ani jsem si nevšimla, že autorka vydala další knížku a že má dokonce i překlad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych o Ženě s kajuty č. 10 taky ani nevěděla, kdyby mně nenapsala paní z Ledy :D

      Vymazat
  6. Krásné přípustky, jsem zvědavá hlavně na recenzi "Žena z kajuty č.10", protože o té taky přemýšlím.. :D

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ruth Ware mě taky dostala už s Všude kolem černý les, takže její novinka je jasná volba.:)

    OdpovědětVymazat
  8. Prvé dve knihy poznám, čítala som na ne veľa dobrých názorov, tak dúfam, že sa ti budú páčiť :-) O tretej knihe som ešte nepočula, ale snáď to bude tiež pútavé čítanie, uži si všetky knihy :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné knížky! :)
    Město schodů mám na mušce také! :D Asi si ho napíšu na Vánoční wishlist! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Žádná z knih mi není ani vzdáleně povědomá, ale určitě jsou skvělé :) Těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)