Pět věcí, které prostě nemám ráda

by - 9/11/2018


Ahoj,
odkloním se od tématu cestování a Anglie, poslední dobou jsem totiž trochu více přemýšlela o jednom tématu... Co mě nejvíc vytáčí, co opravdu nesnáším a mi zaručeně komplikuje život, přidává vrásky, div neubírají roky života!
Tady je pět absolutních vítězů...
Prosím, berte v potaz, že jako drtivá většina článků, i tento je psaný s lehkou nadsázkou, proto prosím čtěte pořádně.

Výsledek obrázku pro WARNING CYNICISM

Neupřímnost

Jak by všechno bylo o tolik snazší, kdyby lidé byli prostě upřímní a přestali hrát svoje komplikované hry! I když je jejich úmysl vlastně dobrý a snaží se protějšek uklidnit, já přesto budu raději vědět tvrdou realitu, než se proplétat labyrintem polopravd a falešných úsměvů. Mám tendenci pak vymýšlet si docela ulítlé teorie...
Každý má své skryté záměry, o tom nelze pochybovat. Je to logické v rámci zachování svojí osobnosti. Avšak v zásadních věcech, hlavně v lidských vztazích a komunikaci s ostatními bychom měli být opravdoví.
Nicméně chci říct, že neupřímností si život pouze komplikujeme. Nakonec je lepší říct pravdu.


Čekání

Umím být trpělivá, velice trpělivá, ale to ještě neznamená, že mě čekání nerozčiluje. U některých věcí nebo osob se vyplatí dát jim ten čas, nicméně každodenní čekání v řadách u pokladen v obchodě nebo na zastávce autobusu mě rozhodně nevykouzlí úsměv na tváři. Nebo dlouhé minuty, než se daný člověk uráčí vykonat mou přátelskou prosbu. To už začínám uvažovat o vhodných mučicích způsobech.
Je lepší, když věci fungují hladce.
Snažím se, aby lidi nemuseli kvůli mě čekat, ale ne vždy dosahuji stoprocentní úspěšnosti. Však to znáte.

Odchody

Výsledek obrázku pro good bye gif

Už odmalička jsem velice těžce nesla konce a odchody. Brečela jsem jako želva už v osmi letech na konci letního tábora, protože bylo pro mě nemyslitelné odjet. Veškeré podobné akce se pro mě vyznačují tím, že prožiji úžasný čas, poznám nové, skvělé lidi a přeji si v tomto stavu setrvat, ne odejít
Po třech měsících v Anglii, což považuji za nejlepší, ale také trochu nešťastný nápad, už dva týdny předem střídavě propadám temným náladám, střídavě jsem moc busy, ale nejlépe hrozně happy. Každopádně pro odchod smutním. Klasika. Kdoví co bude za tři čtvrtě roku.


Nepořádek

Nebojte se, nejsem úplný perfekcionista a nepořádek dokážu nějakou dobu úspěšně ignorovat. Pravda je, že mě ale rozčiluje natolik a vytrvale, že se po časem zvednu a jdu situaci napravit. Cítím se pak líp, tím to je.
A snad ještě více mi vadí, že to někomu nevadí. Ne že bych na takové jedince žárlila, i když zřejmě musí mít o hodně snažší život. Jen to nechápu. Podle mě nepořádek kazí feng-šuej a rozhodně má méně výhod než opačný stav.


Mužská logika

Výsledek obrázku pro so interesting gif

Ne, tady se nechytám vůbec. To je jako pokus číst japonštinu, nebo číst něco pozpátku a vzhůru nohama zároveň. A se zavřenýma očima. Občas je složité se vyznat i v ženské části lidstva, ale to se aspoň mohu opřít o zkušenosti sama s sebou, za to ta druhá polovina... to je velké, mystické tajemno.
Pochopit vás, pánové, to je na celý život, možná na několik životů a občas celé vaše uvažování se nachází na pomezí fascinující / vytáčející. Nic ve zlém. ;)

Související obrázek
Tady bych raději skončila. Pět věcí je až dost, ještě byste se mohli dozvědět něco skandálního. A buďme raději pozitivní a užívejme života.

Doufám však, že jsem se setkala s vaším porozuměním. Napište mi, co nemáte rádi vy, těším se na vaše komentáře :D

Maddie
Prosím, podpořte mě na sociálních sítích. :)

FACEBOOK × INSTAGRAM × DATABÁZE KNIH

Gify a obrázky jsou použité z internetu.

You May Also Like

13 komentářů

  1. Skvělý článek :) Úplně se v tom vidím:) Taky nesnáším neupřímnost a čekání :) Mužská logika mě taky občas trápí, až občas z těch mužů v naší rodině kroutím hlavou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, musíš být super člověk :D
      Doma je kupodivu docela chápu, jak s nimi žiji dlouho, ale jinak vůbec :D

      Vymazat
  2. Mužská logika, neasi! :D Ale dost mě teda vytáčí i ta ženská, co si budem.. Jsme někdy fakt divný.


    Dokonalý tabu

    OdpovědětVymazat
  3. Čekání nesnáším. Ale radši čekám, než abych nestíhala! :D A odchody snáším špatně. Teda většinu.
    Mužská logika je kapitola sama pro sebe! Ale teda ta ženská občas taky...

    Gabux

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takový stav bych taky chtěla... Ale daří se jen občas.
      Souhlas, souhlas :D I my jsme někdy fakt nepochopitelné.

      Vymazat
  4. Na tvoj čláok sa úplne chytám. :) Hoci si na mužskú logiku v podaní môjho partnera dokážem obstojne zvyknúť, neporiadok a čakanie ma doslova zabíjajú. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná když s tím chlapem žiješ nějakou dobu, pochopíš ho. Já třeba docela rozumím tátovi a bráchům, ale jinak je to bída :D

      Vymazat
  5. Minimálně s prvními čtyřmi body stoprocentně souhlasím. S tím pátým nevím nevím - mužská logika mě často spíš fascinuje než štve a jsem ráda, že kolem sebe pár chlapů mám (tátu, přítele a kamarády), protože jsou neocenitelnou pomocí a podporou. A jsou schopni starat se o věci, na které já prostě nemám buňky nebo trpělivost. :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky na pomezí fascinace a naprostého zoufalství :D
      Asi záleží... Já jsem se tedy naučila na mě moc nespoléhat (protože jim se chce jen někdy) a snažit se udělat věci sama :)

      Vymazat
  6. Čekání taky nesnáším, a docela bych se ráda naučila chodit taky pozdě, abych furt na někoho nečekala, ale mě to prostě nedá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám půl na půl naštěstí, ale lepší je být včas, ne - li dřív ;)

      Vymazat
  7. Haha, máme to stejné s tím čekáním, taky bývám netrpělivý. Ale náhodou mužská logika je naprosto čitelná záležitost :D Nevím, co na ní nebereš :D

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)