Kdo s koho #2 (knižní projekt)

by - 1/31/2016

Ahoj,

původně jsem ani neplánovala vydat další pokračování tohoto knižního projektu z Knižního světa, zjistila jsem totiž, že jsem zase tolik knih s milostnými trojúhelníky nepřečetla, jenže kdysi nějaký moudrý člověk vyřkl: Nikdy neříkej nikdy, což je právě v tuto chvíli projevilo. Dostala jsem chuť svěřit se se světu s mými oblíbenci a čekat, kolik z vás se mnou bude souhlasit a kdo mi naopak bude odporovat.

Pokud někdo netuší, o co v tomto projektu jde, jednou větou vám to vysvětlím. Z milostného trojúhelníku v nějaké knižní sérii vyberte svého oblíbence, kterému jste celou dobu více fandili ve snaze získat srdce jeho vyvolené, a uveďte důvod proč.
Tentokrát se v souboji utkají:

1) Akiva vs. Ziri

  

Měla bych vás upozornit, že do série Kost přání jsem se pravděpodobně úplně zbláznila. Jde také o to, že na internetu najdete nepřeberné množství kreseb a obrázků postav a koláží týkajících se série. Mohla bych se projíždět donekonečna.
Ale zpátky k velkému dilematu mezi Akivou, andělem - levobočkem, a Zirim, chimérou z kmene Kirinů. Protože v této volbě jsem opravdu bezradná. Oba jsem si hodně oblíbila, ale to každou kladnou postavu v knize. Ziri mi je sice sympatičtější, nicméně v knize se objevil později než Akiva, ke kterému jsem už stihla silně přilnout, navíc jeho city ke Karou jsou silné a opravdové. 
Řešení? Po dočtení druhého dílu vítězí Zi... Akiva. Ne, já opravdu nevím, omlouvám se! 
Tenhle článek nezačíná zrovna dobře :D

2) Day vs. Anden



Mnozí z vás jistě Legendu četli, nebo o ní minimálně slyšeli. I zde se objevil milostný trojúhelník, byť trochu nezvyklý. Respektive se spíš zajímavě vyvinul. (A teď přemýšlím, jestli já vám vlastně nespoileruji...). Jedná se o Daye a Andena a tady už vám mohu úplně přesně říct, koho volím. Samozřejmě Daye, zalíbil se mi hned na začátku, vždycky jsem lnula spíš k rebelům.

3) Wells vs. Bellamy



Pokud jsem to dobře pobrala, i v této série byl k nalezení milostný trojúhelník, konkrétně mezi Clarke, Wellsem a Bellamym. Nutno podotknout, že byl zřejmý hlavně v druhém díle. I když mám Bellamyho jakožto postavu o něco radši, štěstí v lásce bych přála spíš Wellsovi.

To je k dnešnímu článku vše. Podělte se, jak to máte vy? :)


You May Also Like

12 komentářů

  1. Posúdiť môžem iba prvý súboj, keďže túto jedinú sériu som čítala :D Ale je to vážne ťažký boj :D U mňa asi prevažuje Akviva, i keď ako si sama napísala, je to ťažkéééé :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se prostě rozhodnout nedokážu. Třeba to rozlouskne poslední díl, který snad vyjde brzy! :)

      Vymazat
  2. První dvě série jsem nečetla,ale Prvních 100 jsem četla a já jsem zase v týmu Bellamyho.V seriálu jsem stoprocentně na straně Finna,to je u mě jasné :-D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V seriálu je to zase ještě trochu jinak, ale vzhledem k tomu, že jsem viděla jen první díl, nemohu posoudit :)

      Vymazat
  3. Ani jednu knihu/sérii jsem nečetla, ale asi budu muset! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ani jednu z knih respektive sérií jsem zatím nečetla, ale na tu první se chystám, tak jsme zvědavá, jaký názor budu mít já. O posledním jsem slyšela, ale taky nečetla, takže těžko porovnat. Každopádně zajímavý projekt, ještě jsem se s něčím podobným snad ani nesetkala :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já si asi budu muset dát re-reading Kosti přání, protože žádhného Ziriho si nepamatuji :D A stejně si myslím, že by u mě vyhrál Akiva :D
    U druhé série jsem četla pouze první díl, takže zatím neposuzuji :D
    A u 100 jsem rozhodně pro Bellamyho :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna Ziri je v druhém díle celkem důležitá postava :D Ale re-reading určitě neuškodí :)

      Vymazat
  6. Super článok ! Nepoznám moc nič z toho, ale vyzerá to zaujímavo :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS


    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)