David Levithan: Ještě jeden den

by - 11/24/2016

Another day



David Levithan / Tomáš Bíla / Den co den #2

Vydáno r. 2015 (USA) a r. 2016 (ČR)
CooBoo / 360 stran / pevná vazba
Romány / Young adult

Pro Rhiannon jsou všechny dny stejné. Časem se smířila i s tím, že její přítel Justin je temperamentní, ale odtažitý a že to není kluk z romantických filmů. A naučila se několik základních pravidel: nedělat si příliš velké naděje, neupínat se na Justina a nesnažit se ho změnit.
Ale jednou se vše změní. Justin je jako vyměněný a prožijí dokonalý den. Ovšem příští ráno si Justin z předchozího dne vůbec nic nepamatuje a vše se vrátí do starých kolejí.
A najednou do jejího života vstoupí cizinec, který tvrdí, že onen dokonalý den strávila s ním – s ním v Justinově těle.




"Lidé mohou žít podivným životem, který si ani nedokážeme představit. Zkuste se například ztotožnit s tím, že se každé ráno – den co den, už od svého narození probouzíte v těle jiného vrstevníka. Celý den pak prožíváte jako host bez sebemenšího tušení, do jakého těla se dostanete zítra. Stejný scénář se opakuje pozítří, příští týden, příští měsíc. Váš život tak možná byl vzrušující, proměnlivý a pestrý, ale také plný nejistoty, otazníků a nejspíš i osamělosti. Prosím, seznamte se, přesně toto je život A, hlavního hrdiny poutavé trilogie Den co den."

Celou recenzi naleznete zde na Vaše literatura. prosím přijdete hodnocení článku a komentář. Děkuji!

You May Also Like

2 komentářů

  1. Pekne napísaná recenzia, kniha ma zaujala, no neviem, či by ma jej čítanie až tak bavilo. Možno však po nej siahnem práve preto :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Četla jsem "Jen jeden den" ze začátku mě kniha pohltila, ale pak ke konci jsem ji dočítala spíše z povinnosti.. Mno, nevím, nevím jestli dát šanci pokračování..

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)