Unboxing #28

by - 3/28/2017


Ahoj,
nemůžete říkat, že přidávám jen samé unboxingy (někteří právě tohle moc rádi kritizují a obecně mají velmi negativní názor na unboxingy) a jinak se umělecky neprojevuji, protože poslední rozbalovačka tu nebyla, už ani nepamatuji. A to je na čase změnit, je třeba udržovat pestrost a rozmanitost článků! Co jsem rozbalovala tentokrát?



Zásilky jsou dokonce dvě. Sice mi nepřišly obě najednou, ale věřím, že dvojité rozbalování si užijete mnohem víc. 


Nedávno se mi povedlo uzavřít novou spolupráci. Můj blog a jeho obsah zaujal nakladatelství Cosmopolis, takže jsme se vzápětí domluvili na prvním výtisku.


S výběrem knihy jsem se netrápila dlouho. Ihned jsem věděla, co bych si z nabídky nakladatelství ráda přečetla. 


Možná jste slyšeli o stejnojmenném seriálu. Ovšem dřív než se rozběhl na televizních obrazovkách, spatřila světlo světa tato kniha - Oranžová je nová černá. 


Příběh o ženě, která se dostala do vězení za pašování drog, avšak náhle se musí potýkat s úplně odlišným a mnohem drsnějším prostředím, se skutečně udál. A prožila ho dokonce sama autorka.
Jsem si jistá, že tahle kniha bude pecka!

***


V dalším balíčku se ukrývá zase recenzní výtisk, tentokrát od společnosti Euromedia.


Co se z papíru a bublinkové fólie vyklube? Napovím vám. Je to žhavá novinka z nakladatelství Knižní klub.


Už máte nějaké tipy?


Já dávám psychothrilleru s post-apokalyptickou zápletkou, debutu americké spisovatelsky Alexandry Olivy, vysoké šance na úspěch. už se těším na čtení.

Měli jste už s těmito knihami čest? Nebo se na ně teprve chystáte?

You May Also Like

8 komentářů

  1. Tak koukám, že máme stejný vkus. :) Také jsem sáhla po knize Orange is the new black. Jsem totiž velkou fanynkou seriálu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám vo všeobecnosti uboxingy či články s novými knihami rada a neprkeážajú mi, preto si ich aj rada prečítam :D Inak obe knihy vyzerajú pútavo, priznávam, že nepoznám ani jednu, ale pri prvej ma pobavil i zaujal názov, ten je naozaj super :D

    OdpovědětVymazat
  3. Těším se na recenzi na Oranžová je nová černá, nevěděla jsem jestli si jí přečíst nebo ne. Poslední taky vypadá velmi dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Oranzovou bych se chtela podivat na serial. Jako jasne kniha je kniha ale zrovna hledam nejakej novej serial takze ... a Posledni taky desne chci :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tee knihomolka: Já jsem seriál ještě neviděla, tak jsem na něj zvědavá :D

    OdpovědětVymazat
  6. Casion: Já mám taky unboxingy ráda, ale někomu vyloženě vadí :P

    OdpovědětVymazat
  7. Verča Nováková: Recenze už je konečně na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Rachel Roo: Ze seriálů můžeš zkusit i 13 reasons why, je to teď velký hit a musím se přiznat, že jsem mu propadla i já :D

    OdpovědětVymazat

Komentáře vždy potěší mé oči, takže komentujte, komentujte :)